Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Target Enclosure AB

Ansvarig montör till Target Enclosure

Target Enclosure utvecklar, tillverkar och säljer skalskyddade och avlyssningsskyddade säkerhetsskåp för affärskritiska IT-system. Target Enclosure är än så länge ett relativt litet företag men med stora ambitioner. Företaget har en mycket stabil och långsiktig ägare i Huset Invest AB (Simonssongruppen) med säte i Jönköping.

Ett mycket nära samarbete med ett flertal välrenommerade företag, inom både försvarsindustrin och säkerhetsbranschen, har bidragit till den positiva utvecklingen och inspirerat till innovativa lösningar. Sortimentet av svensktillverkade skalskyddslösningar är outstanding när det gäller kombinationen av flexibilitet, användarvänlighet och skyddsnivå. Target Enclosure kan idag räkna in ett stort antal företag och myndigheter som sina kunder. Bakgrunden till Target Enclosures sortiment av IT-säkerhetsskåp, för affärskritiska IT-system, har sitt ursprung i Försvarsmaktens behov av, samt krav på, flexibla och användarvänliga lösningar. Våra patenterade produkter är skräddarsydda för detta och vi kan stoltsera med att ha uppnått de högst ställda kraven på avlyssningsskydd som finns inom NATO och EU.

I en tid då globala cyberhot och digital krigföring tar en allt större plats, ser vi det som vår mission att förse försvar, myndigheter och privata företag med verktyg att skydda sina tillgångar. Vår ambition är att fortsätta leda utvecklingen av skalskydd för affärskritiska IT-system och därigenom expandera verksamheten. Potentialen för Target Enclosures lösningar är stor och vi arbetar kontinuerligt vidare med innovativa produkter i svensktillverkad toppklass. Vår målsättning är att även utöka vår kundbas på den internationella arenan för säkerhetsprodukter.

Tillverkning och montering har sedan starten i huvudsak skett hos legoleverantörer, primärt i småländska Alvesta. I takt med vår offensiva utveckling har vi beslutat att successivt även upprätta en egen montering i Nässjö. I samma lokaler som våra systerföretag Eldon Installation och HT Ställverk. Vi söker därför en ansvarig montör med placering i Nässjö

Är du engagerad, kvalitetsmedveten och gillar varierande arbetsuppgifter? Har du ett genuint intresse för mekanik, förmåga att planera och vill vara med och bygga upp en fungerande monteringsprocess från grunden? Då är du rätt person för oss!

Ditt uppdrag
Target Enclosure är inne i en mycket spännande tillväxtfas med en målsättning på 100 % tillväxt på 3 år. Vår ambition är att fortsätta att köpa in tillverkning av material och halvfabrikat från underleverantörer men att successivt bygga upp en egen montering för delar av sortimentet. 

Vi startar från scratch och söker därför en erfaren och driven person som kan vara med och bygga upp vår monteringslina och lager i Nässjö. Du kommer att arbeta mycket självständigt och ha det praktiska ansvaret för att i tid färdigställa de produkter som ska levereras från vår egen montering. I uppdraget ingår att planera arbetet, säkerställa inleveranser och lagerhantering, administrera erforderligt systemstöd samt själv delta aktivt i själva arbetet med monteringen. Viss kontakt med underleverantörer kan också förekomma. I takt med att verksamheten växer kan uppdraget även att omfatta daglig styrning av tillkommande monteringspersonal.

Eftersom du blir först i vår montering finns stora möjligheter att både vara delaktig i uppbyggnaden och successivt ta ansvar för väl valda delar av produktionen. Du kan komma att ansvara för material, lager, monteringspersonal och daglig styrning. En viktig ingrediens är ständig effektivisering av monteringsprocessen. Eftersom verksamheten än så länge är relativt liten är det viktigt att uppdraget genomförs med flexibilitet, stort eget ansvarstagande och dagligt engagemang i såväl stort som smått. Vi anpassar ditt ansvar efter din förmåga, erfarenhet och ditt intresse.

Vem är du?
Vi söker en person som har gedigen erfarenhet från att jobba i mekaniskt tillverkande industri med fokus på montering av mekaniska komponenter. Har du erfarenhet av att arbeta med elektriska installationer tidigare är det en merit. Detta då våra säkerhetsskåp innehåller en hel del elektriska komponenter. Våra skåp är mekaniskt avancerade och har mycket höga krav på att monteringen sker i linje med de olika certifieringar kring avlyssningsskydd och säkerhetsnivåer som följer skåpen. Du är van vid en kundorderstyrd verksamhet med krav på hög flexibilitet som samtidigt kan leverera absolut toppklass gällande kvalitet.

Som person besitter du en kombination av viljan att ständigt utveckla både din egen förmåga och de processer du verkar inom samtidigt som du säkerställer kontinuitet och planerbarhet avseende leveransförmåga. Förmåga att arbeta med många saker samtidigt och göra rätt prioriteringar i en ständigt föränderlig vardag är viktigt likväl som att styra med tydliga rutiner och processer. Till vår verksamhet söker vi dig som av naturen är lösningsorienterad och har förmågan och självförtroendet att våga pröva nya metoder för att nå högre effektivitet och kvalitet. För att du ska fungera i denna roll måste du lockas av tanken på att allt inte är färdigt när du kommer. Du ser i stället fram emot att vara med att bygga och du kommer ha mycket stora möjligheter att sätta din prägel på verksamheten. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup, har du frågor eller är intresserad kontakta Mikael Rydholm, 0734141684 eller sök tjänsten via www.onepartnergroup.se
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker operatörer inom glasindustrin!

Vi söker operatörer inom glasindustrin!

OnePartnerGroup Väst AB | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Elektronikmontörer med lödcertifikat 5115 till DeltaNordic

Elektronikmontörer med lödcertifikat 5115 till DeltaNordic

DeltaNordic AB (Örnsköldsvik) | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatör till Dione Kullager AB i Uppsala!

CNC-operatör till Dione Kullager AB i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Montörer till spännande företag i Borås

Montörer till spännande företag i Borås

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.