Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tidaholms Sparbank söker medarbetare till bank

Tidaholms Sparbank tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av deras fundament. Verksamheten drivs genom kontor i Tidaholm och i Mullsjö. Tidaholms Sparbank har funnits i över 100 år och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Det är också en miljöcertifierad bank som arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling där de lever och verkar.

Dina arbetsuppgifter
I takt med att Tidaholms Sparbank under många år haft stor tillströmning av nya kunder, söker man nu nya bankmedarbetare. Bankyrket står under ständig förändring och har i dag många inriktningar vilket innebär att du i dina arbetsuppgifter kan arbeta mot både privatpersoner, företag eller inom administration. Då banken kommer att behöva tillsätta ett antal tjänster framöver ges du som kandidat möjligheten till en rad olika inriktningar utefter din profil och intressen. 

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta på bank, tycker om mötet med människan och har förmågan att i kontakt med kunder och/eller medarbetare skapa förtroende. Du är utåtriktad, affärsinriktad och trivs med att arbeta tätt med dina arbetskamrater där ni tillsammans utvecklar varandra. Ditt arbete mot kunder präglas av engagemang och god service. 

Vi tror att en eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande för att lyckas i rollen, men det är inget krav. Du är intresserad av att läsa in eller kanske redan har en Swedsec-licensering. Motsvarande arbetsuppgifter inom annan bankverksamhet, statlig myndighet eller liknande är också meriterande. 

Arbetet är på heltid och dagtid med start och placeringsort Tidaholm/Mullsjö enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.