Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

e-Balans AB

Redovisningskonsult till e-Balans AB

e-Balans AB är en väletablerad och auktoriserad redovisningsbyrå med fyra anställda på kontor i Mullsjö och Uppsala. Vårt arbete utförs huvudsakligen på våra kontor men uppdrag sker även på plats hos våra kunder. Vår vision är att vara byrån som kännetecknas av hög kompetens, tillgänglighet, flexibilitet och förtroende för att kunna ge de bästa förutsättningar för våra kunder. Vi är också måna om våra medarbetare där varje medarbetares unika personlighet och kompentens är det som gör oss till ett framgångsrikt och uppskattat företag. Läs gärna mer om oss på www.e-balans.se

Drivs du av att arbeta affärsnära mot kunder och med en variation av arbetsuppgifter kopplat till redovisning? Nu söker vi dig som vill vara med på e-Balans AB's fortsatta resa! Här får du möjligheten att med ditt engagemang fortsätta utvecklas i rollen som redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor i en framåtlutad och modern miljö. 

På e-Balans AB…
…är du som medarbetare den viktigaste spelaren hos oss och vi tror på att aktivt främja hälsa, vilket gör att vi varje fredag startar arbetsdagen på gymmet och dessutom kan du ta del av ett generöst friskvårdsbidrag! Hos oss kommer du arbeta i fräscha och ljusa lokaler med den senaste tekniken när det gäller dator och telefon. För att främja gemenskap och sätta gemensamma mål åker vi årligen på en planeringsresa, detta år var Mallorca platsen för det, men vi gör även andra aktiviteter tillsammans på byrån. Vi värdesätter stimuli i din roll och arbetar därför för att du ska utvecklas i din roll där vi gemensamt sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du jobba med ett härligt gäng kollegor med varierad kompetens i ett utvecklande och modernt arbetsklimat!

Dina arbetsuppgifter hos oss
Vi erbjuder skräddarsydda digitala lösningar till främst ägarledda små och medelstora företag och i ditt arbete som redovisningskonsult kommer du därför bistå våra kunder med hjälp i redovisningsfrågor. Dina arbetsdagar kommer kännetecknas av arbete kring löpande bokföring, löner, deklarationer, årsbokslut, rådgivning samt givetvis regelbunden kontakt med kunder.

För att lyckas som redovisningskonsult…
…tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbete där du känner dig trygg med att göra årsbokslut. Du vill nu utvecklas och ser att det är tillsammans med oss du kommer göra det!

Att arbeta som redovisningskonsult är att tidvis kunna ha högt tempo och samtidigt hålla alla bollar i luften, vilket är det som gör vårt arbete givande. Vi söker därför dig som är noggrann, flexibel och har ett stort ansvarstagande samtidigt som du är nyfiken på att hitta nya lösningar och vägar i ditt arbete. Du är en positiv person med utpräglad känsla för struktur och vi tror att du är mån om att ditt arbete håller en hög kvalité. Du värnar om byråns kunder och trivs i en roll med mycket kundkontakt.

På byrån arbetar vi i Visma SPCS programvaror samt Fortnox, därav ser vi att det är meriterande att du har erfarenhet av dessa program. Du hanterar svenska flytande i tal och skrift. 

Just nu är vi mitt uppe i en digitaliseringsprocess så att vara öppen för nya digitala lösningar och effektiviseringar är av stor vikt för oss och byråns, men även din egen utveckling. Vi är bland annat med i Vismas Growth Program och vill fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen i vår bransch och hoppas att du vill vara med på resan!

Placeringsort: Mullsjö. Vi är placerade ett stenkast från tåg- och busstation vilket gör att de kollektiva möjligheterna att ta sig till oss är goda. 
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse, flextid tillämpas. Möjlighet finns till att arbeta hybrid vid överenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du bli en av oss på e-Balans AB? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi samarbetar initialt med OnePartnerGroup och den första kontakten sker med dem. Du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du varmt välkommen att ta kontakt med Lotta Ryman på telefonnummer 073-394 79 12 eller via [email protected]. Sista ansökningsdag är den 9 oktober. 

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Vi växer och söker en erfaren redovisningskonsult

Vi växer och söker en erfaren redovisningskonsult

EkonomiNord Redovisning AB | Västerbottens län, Umeå | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiassistent till kortare uppdrag

Ekonomiassistent till kortare uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Erfaren ekonomiassistent rekryteras till Metrolit

Erfaren ekonomiassistent rekryteras till Metrolit

Metrolit Service AB | Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiansvarig till Demex

Ekonomiansvarig till Demex

DEMEX AB | Jönköpings län, Gislaved | Ekonomi/redovisning/inköp