Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Fin mekaniska montörer sökes!

Mullsjö

Fin mekaniska montörer sökes!


För uppdrag hos ett av våra kundföretag söker vi nu fin mekaniska montörer.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fin mekanisk montör behöver du ha god vana att hantera verktyg, ha omfattande teknisk förståelse samt att du är skicklig på att läsa och förstå ritningar och instruktioner.
Du kommer att montera på en halvautomatiserad lina och stor vikt ligger på att du har en god fingerfärdighet, eftersom det är relativt pillig montering du kommer att genomföra.

I uppdraget kan det förekomma skifttjänstgöring.

Din profil
Vi söker dig som har bred teknisk kunskap, vana vid att hantera verktyg av olika slag samt att du sedan tidigare har erfarenhet av att läsa ritningar. Meriterande är om du har arbetat eller har utbildat dig inom bygg eller liknande hantverksyrke. Vi lägger stor vikt vid att du är intresserad av samt har lätt för att lära dig nya arbetsmoment. Som person är du positiv, framåt och drivande i att kunna leverera arbete som håller hög kvalité.

Detta uppdrag kommer att inledas som en visstidsanställning men möjligheterna till en tillsvidaretjänst direkt hos oss alternativt på något av våra kundföretag är stora för dig som har rätt bakgrund och inställning.

Detta är en heltidstjänst som ska tillsättas snarast. Din ansökan vill vi ha registrerad i vår CV-bank i anslutning till denna annons så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Har du frågor om tjänsten så hör av dig till nedanstående mailadress. Välkommen med din ansökan!

Laddar...