Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bröderna Rasch AB

Miljöansvarig till Rasch AB

Har du ett stort engagemang för miljöfrågor och intresseras av hållbara produkter, tjänster och produktion? Vill du samtidigt arbeta på ett företag där du får möjlighet att styra din yrkesmässiga utveckling? Då kan tjänsten som miljöansvarig till Rasch AB i Motala vara något för dig!
 
Om Rasch AB
Rasch grundades redan på 1930-talet och är idag en av Sveriges ledande tillverkare och utvecklare av energieffektiva ventilationsprodukter. Vi ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group med totalt 200 anställda och i vår 17 000 kvadratmeter stora och toppmoderna produktionsanläggning utanför Motala skapar vi framtidens inomhusklimat. Vår verksamhet har möjlighet att anta flexibla tillverkningsstrategier, med allt från tillverkning av större partier till produktion av enstaka special- och projektanpassade produkter. Med ett strukturerat arbetssätt vill vi ständigt överträffa oss själva vad gäller förbättringen av vår miljöprestanda.

Inom koncernen ser vi personalen som vår främsta resurs och genomför därför en satsning där anställda har möjlighet att testa olika idrotter och fritidsaktiviteter. Vi har ett öppet företagsklimat och du kommer att jobba i en miljö präglad av laganda, där vi har ödmjukhet inför varandras kompetens. Vill du veta mer? Besök oss gärna på: https://bevent-rasch.se/; https://rasch.se/;https://hydria.se/
 
Om rollen
I rollen som miljöansvarig kommer du att driva företagets miljöarbete framåt och då främst inom hållbar utveckling för vår verksamhet. Du har dagligen en tät dialog med såväl leverantörer som kunder samt med övriga funktioner på bolaget. Då rollen är ny kommer du ha möjlighet att vara delaktig i uppdragets fortsatta utveckling. Mer konkret kommer du att: 

  • bevaka lagstiftning, standarder och trender inom byggbranschen samt följa den generella utvecklingen inom miljöområdet
  • livscykelanalyser och miljödeklarationer för våra produkter
  • mäta och kvantifiera företagets totala miljöprestanda
  • redovisa och följa upp olika delar av miljöarbetet

 
Om dig
Vi söker dig med ett stort engagemang i miljöfrågor. Du har en högskole- eller universitetsexamen inom teknik, gärna med inriktning mot miljö. Du har en god materialförståelse, då du kommer arbeta inriktat mot våra produkter och tidigare erfarenhet av arbetssättet lean. Att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska ser vi som en självklarhet samt att du har god system- och datorvana. Likaså är B-körkort nödvändigt för rollen.  

Som person är du är driven, initiativtagande och tar dig nyfiket an nya utmaningar på obruten mark. Du vågar att ifrågasätta i syfte att verksamheten ska uppnå ännu bättre resultat men är samtidigt öppen för andras åsikter och input.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
 
Övrigt
Tjänstgöringsgrad: 100%
Anställning: Tillsvidare
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Motala

Stämmer beskrivningen in på dig eller någon du känner? Då är du varmt välkommen att ansöka eller dela annonsen vidare. Sista ansökningsdag är 19/6 men vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Henric Forsman: [email protected]. Välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Hyltebruk | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion