Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bröderna Rasch AB

Konstruktör till Rasch AB

Konstruktör till Rasch AB
Vill du vara med och skapa framtidens inomhusklimat? Nu söker Rasch AB dig som drivs av att hitta nya smarta lösningar, har stort intresse för teknik och är utbildad inom konstruktion. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Rasch AB
Rasch är ett familjeföretag som grundades redan på 1930-talet och som idag är en av Sveriges ledande utvecklare och tillverkare av energieffektiva ventilationsprodukter. Vi ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group med totalt 200 anställda och i vår 17 000 kvadratmeter stora och toppmoderna produktionsanläggning utanför Motala skapar vi framtidens inomhusklimat. Vår verksamhet har möjlighet att anta flexibla tillverkningsstrategier, med allt från tillverkning av större partier till produktion av enstaka special- och projektanpassade produkter. Med ett strukturerat arbetssätt vill vi ständigt överträffa oss själva vad gäller förbättringen av vår miljöprestanda.

Vi har ett öppet företagsklimat och en arbetsmiljö präglad av laganda, där vi har ödmjukhet inför varandras kompetens. Vill du veta mer? Besök oss gärna på: https://bevent-rasch.se/https://rasch.se/;https://hydria.se/

Om rollen
I rollen som konstruktör arbetar du med Raschs breda sortiment av ventilationsprodukter. Du medverkar såväl vid framtagning av nya kundspecifika produkter som vid optimering av befintligt produktutbud avseende funktions- och kvalitetsförbättringar samt kostnadseffektivisering. Vidare medverkar du vid tester i labbmiljö, vilka delvis utförs i vårt eget helt nybyggda ljudlabb, samt gör utvärderingar av produkter i fält. Utöver ditt arbete med konstruktion får du även vara med och driva utvecklingen av våra arbetssätt och vår metodik framåt avseende exempelvis effektivisering, nya tekniker och digitalisering inom CAD/produktionsunderlag.

Om dig
Vi söker dig som är ingenjör inom maskinteknik eller som genomgått en utbildning vi anser likvärdig. Du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete och 3D-modellering, gärna inom tillverkande industri. Du har mycket god svenska i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. 

Du som söker drivs av att hitta nya, smarta lösningar. Du har ett stort tekniskt intresse och håller dig gärna uppdaterad inom de senaste teknologierna. Du trivs i en roll där du får vara med och påverka, samtidigt som du är lyhörd för andras tankar och idéer. Att du har god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt.

Övrigt
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Motala

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Rasch AB. Vid frågor är du därför varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på [email protected] eller 0730496812. Observera att ansökan sker via annonsen och att vi på grund av GDPR ej kan ta emot några ansökningar via mejl. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram mot att höra från dig!
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Ilmatar Solar AB | Skåne län, Malmö | Ingenjörsyrken

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Umia Sweden AB- Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

R&D Design Engineer - Controll Software

R&D Design Engineer - Controll Software

Ålö AB | Västerbottens län, Umeå | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Statkraft | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken