Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TILLVÄXT MOTALA AB

Ekonomiansvarig näringslivsutvecklare till Tillväxt Motala

Har du intresse för ekonomi och projektledning och vill ha en central roll i att utveckla Motala, Östergötlands sjöstad? Har du även en stor dos energi, eget driv och trivs med ett socialt och varierande arbete? Då kan rollen som ekonomiansvarig näringslivsutvecklare vara rätt för dig!

Om oss
Vi på Tillväxt Motala ägs av våra 400 medlemsföretag men arbetar för hela näringslivet i Motala kommun. Vi arbetar med att optimera antalet invånare, företag och besökare i Motala genom att verka för ett stärkt företagsklimat. För oss är det viktigt att värna om Motala, Östergötlands sjöstad, som platsvarumärke och vi verkar kontinuerligt för att både stimulera företagens tillväxt samt med att attrahera nyetableringar till kommunen. Vårt tillväxtfrämjande arbete har många målgrupper och allt vi gör utgår från det samlade engagemanget och behoven från Motalas näringsliv och vår kund Motala kommun. Vi är leverantör till Motala kommun inom följande ansvarsområden: Näringslivs-, handel-, stads- och besöksnäringsutveckling, platsmarknadsföring samt investering och etablering.

Om tjänsten
I rollen som ekonomiansvarig näringslivsutvecklare har du en central roll i bolaget och du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor, företagen, aktörer i det regionala stödsystemet samt tjänstepersoner på Motala kommun. Du kommer arbeta brett med ekonomi, administration, och projektledning. I ditt uppdrag ingår planering av den uppskattade Motalagalan, men även att driva andra projekt både ensam och tillsammans med dina kollegor. Några av dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

* Löpande ekonomi och bokföring
* Budget, uppföljning och enklare rapporter samt prognoser
* Administration relaterat till styrelsearbete och årsstämmor. Bolaget använder styrelseportalen Boardeaser
* Ansvara för nätverk och branschråd
* Projektledning

Om dig
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet, kanske som ekonom eller ekonomiassistent. Vidare är du van att självständigt planera, prioritera och driva ditt arbete framåt. Från tidigare arbeten är du van att arbeta mot företag, du trivs med att bygga nätverk, varaktiga relationer och du känner ett starkt engagemang för Motala som stad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har tidigare arbetat med Officepaketet. Du är väl bekant med något av de mest förekommande bokföringsprogrammen.

Som person är du positiv, ambitiös och sätter Motala och vårt näringsliv främst. Vidare är du nyfiken och öppen för förändring och utveckling, både vad gäller dig själv och i relation till idéer för att främja Motalas näringsliv. Då du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du trivs i möten med nya människor samt har en professionell framtoning.

Övrigt
Tillträde: september 2022 eller enligt överenskommelse
Placering: Motala
Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta därför kandidatansvarig Rebecka Karlsson på: [email protected] alternativt 0730496812. Vi tillämpar löpande urval, så tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot din ansökan via mail.

Vi ser fram mot att få ta del av din ansökan!
 

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Nu söker vi en Ekonom!

Nu söker vi en Ekonom!

LG Söderberg Fastigheter AB | Örebro län, Örebro | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiassistent till Litra Gas

Ekonomiassistent till Litra Gas

Litra Gas AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

EAG Entreprenad söker Ekonomiansvarig

EAG Entreprenad söker Ekonomiansvarig

Eag Entreprenad AB | Jämtlands län, Östersund | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Insatt AB | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp