Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Verkstadsarbetare - Maskinoperatör

Om kundföretaget

OnePartnerGroup Östergötland AB söker nu till vår kund Swedex AB verkstadsarbetare till produktionsanläggningen i Mjölby.

Swedex utvecklar, tillverkar och marknadsför sågklingor till den globala trä-, aluminium-, plast- och metallindustrin. Swedex ska vara en ledande tillverkare, som genom hög kompetens erbjuder kundanpassade lösningar med fokus på förbättrad prestanda, kvalité och lönsamhet för användaren. Swedex utvecklas i ett nära och personlig samarbete med våra kunder och skapar mervärde för användare inom våra utvalda produktsegment.
Vi vill leda utvecklingen av sågklingor för kapning, klyvning och sönderdelning genom att:

-Återinvestera i kompetens och utveckling av verksamheten.
-Driva frågor om kvalité, säkerhet och omsorg om vår miljö.
-Hålla vår arbetsplats utvecklande, trygg och säker.
-Arbeta med stor energi, passion och respekt för individen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som maskinoperatör på företagets lödavdelning. Du kommer att självständigt ansvara för att ställa och köra lödmaskiner. I det dagliga arbete ingår även enklare felsökning och mindre reparationer av dessa maskiner. I arbetet ingår även kvalitetskontroller i form av okulär avsyning samt mätning med olika typer av mätinstrument. Arbetet är förlagt till 2-skift där man arbetar dagskift måndag-fredag kl 06.00-15.00 och kvällsskift måndag-torsdag kl 14.45-00.00.

Din profil

För att lyckas bra i din roll som verkstadsarbetare på Swedex bör du ha viss erfarenhet av industriarbete, vara händig och ha viss grundmekanisk kunskap. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du är van att ta stort eget ansvar och kan arbeta målstyrt. Noggrannhet är av yttersta vikt och du har en väl utvecklad känsla för kvalitet. Anställningen kommer ske hos OnePartnerGroup Östergötland AB under de första 6 månaderna, därefter kommer anställningen övergå till anställning hos Swedex AB.

Urval och tillsättning sker löpande under januari och februari 2022 så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!