Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Träindustriarbetare till Ydre Fog i Hestra

OnePartnerGroup i Östergötland söker nu Träindustriarbetare till Ydre Fog AB i Hestra (Tranås).

Om Ydre Fog AB
Ydre Fog AB är specialister på limfog i lövträ av hög kvalitet. Vi jobbar främst med ek, ask, björk och alm, men också med andra träslag. Vår huvudproduktion består av limfog och massiva trä-ämnen. Vi kan även hjälpa till med annan träbearbetning och likaså vidareförädling efter de behov kunden har.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som träindustriarbetare arbetar du med klyvsågning, kapning och hyvling av trämaterial. Företaget tillverkar limfog och slutprodukten blir en möbel i form av bord, hyllor, stolsits och sänggavel m.m. I arbetet ingår även att paketera slutprodukterna för leverans. Arbetet förekommer på dagtid.

Den vi söker
Vi söker dig som tidigare har arbetat med någon form av träindustri då blicken för trämaterial är till stor fördel i detta arbete. Vi ser gärna att du som söker har arbetat med ritningar tidigare, du trivs med att jobba i grupp och du utför ditt arbete med hög noggrannhet. Det är viktigt att du som söker behärskar det svenska språket i både tal och skrift då många instruktioner sker både muntligt och skriftligt.