Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svetsare till Plåtmodul i Mjölby

Vi söker nu manuella- och robotsvetsare till Plåtmodul i Mjölby. Tjänsten innebär att du först blir inhyrd via oss på OnePartnerGroup med avsikt att bli anställd ute hos kunden. Är du intresserad av att arbeta på ett företag med ca 70 anställda där du kan bli en synlig och viktig pusselbit i den framtida utvecklingen? Här finns möjligheten för dig som är på jakt efter en ny utmaning inom kvalificerad svetsning och vill arbeta i ett team med laganda.

Om Plåtmodul
Plåtmodul i Mjölby startades 1979. Under åren har bolaget utvecklats från ett traditionellt plåtslageri till en tung- och högproducerande industri för tillverkning av stål- och plåtkomponenter. Kunderna finns främst inom svensk tillverkningsindustri. Bolaget har idag 2021 ca. 70 anställda. Genom brett kunnande och satsning på tillverkning av komponenter av grövre dimension har vi lyckats med målet att bli en betydande plåtindustri såväl regionalt som nationellt. Våra kunder är ofta större exportföretag med globala marknad. Kraven på kvalitet, leveranssäkerhet och utveckling är stora.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare på Plåtmodul arbetar du med MIG/MAG i tjocklekar från 3-30 mm. Man arbetar även med kortare serier vilket gör att du får mycket variation och utveckling i ditt arbete som kräver hög kompetens. Du kommer att ingå i ett prestigelöst team där avdelningarna hjälps åt mellan varandra. Du kommer arbeta två-skift. 

Vad vi söker
För att söka den här tjänsten ser vi att är van att manuellsvetsa och att ställa in svetsen. Du som söker ska kunna tyda ritningar och vi ser gärna att du har giltiga svetslicenser och truck- samt traverskort.
I övrigt lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Med rätt vilja, inställning och samarbetsförmåga tror vi att man kommer långt. 

Vi intervjuar kandidater löpande, Varmt välkommen att söka direkt eller tipsa en vän!