Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Säljare Hogstad Aluminium AB

Hogstad Aluminium AB söker nu en driven säljare med ett naturligt intresse för bygg- och bostadsmarknaden, där både färg och form spelar en väsentlig roll i arbetet.

Om företaget
I 50 år har Hogstad Aluminium AB arbetat för en attraktiv boendemiljö genom utvecklig, tillverkning och montage av kvalitetsprodukter. Hogstad Aluminium är det äldsta företaget inom balkongbranschen, där erfarenhet kombinerat med ett långsiktigt tänkande ger tidsenliga lösningar med låga underhållskostnader. Produktsortimentet omfattar bland annat balkonger, balkongräcken och balkonginglasningssystem. Hogstad Aluminium tar ansvar genom hela processen, från projektering till färdigt montage.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som säljare till Hogstad Aluminium AB kommer du framför allt arbetat med att bygga långsiktiga och personliga relationer samt att hitta den perfekta lösningen för kunden. Du kommer att jobba uppsökande, vilket medför att du kommer att resa 2-3 dagar per vecka samt med förfrågningar som inkommer via mail eller telefon. Kontakt kommer även ske med bland annat arkitekter och konstruktörer för att kunna anpassa produkter efter kundens önskemål.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Behandling av förfrågningar via telefon och mejl
  • Genomförande av säljdiskussioner och rådgivning kring produkter
  • Självständig planering, bokning, utförande och uppföljning av kundmöten
  • Framtagning av offertunderlag samt avtalsskrivning
  • Dokumentering och administrering gällande säljprocessen

Din profil
Du är en person som gillar att arbeta självständigt och har ett eget driv samt viljan att genomföra affärer. Att få använda din kreativa sida är något som kommer naturligt för dig och du gillar att arbeta lösningsorienterat. I tjänsten är det även viktigt att du har en god förmåga att lyssna och förstå kundens behov samt att du skapar förtroende för att kunna bygga långsiktiga relationer. Arbetet kräver även att du kan hantera många olika projekt parallellt samt att du är strukturerad med en god organiseringsförmåga.

Vi ser att du har erfarenhet av försäljning inom exempelvis byggsektorn eller detaljhandeln. Du har ett tekniskt intresse och ett logiskt/analytiskt tänkande, vad gäller design och anpassning av våra produkter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Detta kommer att vara en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är belagda till dagtid. Resor med övernattning ingår.

Urvalet hanteras löpande. Observera att vi inte kan hantera ansökningar via mejl. Vid frågor kontakta Julia Hermansson, rekryteringskonsult på OnePartnerGroup: [email protected] eller Karin Forsell, kandidatansvarig på OnePartnerGroup: [email protected]