Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Östergötland AB

Orderadministratör till Toyota Material Handling Sweden/Truckhuset i Mjölby

Orderadministratör till Toyota Material Handling Sweden/Truckhuset i Mjölby

Är du en engagerad, social och alert person som tycker om att arbeta med administration? Varmt välkommen att ansöka till tjänsten som orderadministratör hos Truckhuset i Mjölby!

Om oss
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby.

Om tjänsten
I din roll som orderadministratör arbetar du på Truckhusets begagnatavdelning, som totalt består av 7 medarbetare i olika roller. Tjänsten innebär många kontaktytor och du håller bland annat tät kommunikation med vår säljkår som löpande levererar nya ordrar för administrering. Din tjänst består av att orderlägga och se till att det som beställts når sin slutdestination på rätt sätt och inom utsatt tid. Du kommer även arbeta med viss systemvård och kvalitetssäkring av data.

Dina främsta arbetsuppgifter:

*Orderläggning
*Transportbokning
*Leveransavisering
*Fakturering

Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig till 14 januari 2024. Du kommer vara anställd som konsult via OnePartnerGroup men arbeta på plats hos oss på Truckhuset i Mjölby.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av administrationsområdet och som kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, samt som har grundläggande kunskaper i engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är alert, har förmåga att ta egna initiativ och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Du håller alltid hög servicenivå, är social kompetent och trivs med att samarbeta. 

Övrigt
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Mjölby
Uppdragstid: Uppdraget sträcker sig fram till 14 januari 2024

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på [email protected] alternativt 0730496812.

Vi ser fram mot att få ta del av din ansökan!
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till företag i Kungsbacka!

Kundtjänstmedarbetare till företag i Kungsbacka!

OnePartnerGroup | Hallands län, Kungsbacka | Administration/kundservice/HR

Kundtjänstmedarbetare till DHL Freight i Växjö

Kundtjänstmedarbetare till DHL Freight i Växjö

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Administration/kundservice/HR

Noggranna personer för dokumenthantering sökes!

Noggranna personer för dokumenthantering sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Administration/kundservice/HR

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Nordic Capital Services AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR