Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Östergötland AB

Maskinoperatör - Trycksvarvare

Till vår kund Dalo Lindén (Lindén International AB) i Motala söker vi nu en maskinoperatör till trycksvarvning.

I produktionsanläggningen i Motala tillverkar Dalo Lindén kärl och skålar i rostfritt stål till både privata hushåll, storkök och till sjukvården.

Du kommer arbeta som maskinoperatör, i första hand som trycksvarvare, men andra arbetsuppgifter kan förekomma.
Trycksvarvning innebär formning av plåt under rotation och med hårt tryck mot ett formverktyg. Du kommer att arbeta med såväl äldre som nyare maskiner.
Viss programmering ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetstiderna är dagtid måndag-torsdag kl 06.30-15.30 och fredagar kl 06.30-13.05.

Du som söker tjänsten bör ha någon form av verkstadsbakgrund, gärna med inriktning mot skärande bearbetning och erfarenhet av CNC-styrda maskiner.
Viktigt att du är praktisk och händig, gärna med ett tekniskt intresse och där viljan finns att lära sig nya arbetsuppgifter.

Tillsättning sker efter överenskommelse.
Du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning hos Dalo Lindén.

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Dalo Lindén AB. Som konsult kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Observera att ansökan ska göras via OnePartnerGroups hemsida och sökformulär.

Välkommen med din ansökan!