Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinoperatör - Slipare

Om kundföretaget

OnePartnerGroup Östergötland AB söker nu till vår kund Swedex AB en maskinoperatör till produktionsanläggningen i Mjölby. Swedex utvecklar, tillverkar och marknadsför sågklingor till den globala trä-, aluminium-, plast- och metallindustrin. Swedex ska vara en ledande tillverkare, som genom hög kompetens erbjuder kundanpassade lösningar med fokus på förbättrad prestanda, kvalité och lönsamhet för användaren. Swedex utvecklas i ett nära och personligt samarbete med våra kunder och skapar mervärde för användare inom våra utvalda produktsegment. Vi vill leda utvecklingen av sågklingor för kapning, klyvning och sönderdelning genom att:

– Återinvestera i kompetens och utveckling av verksamheten.
– Driva frågor om kvalité, säkerhet och omsorg om vår miljö.
– Hålla vår arbetsplats utvecklande, trygg och säker.
– Arbeta med stor energi, passion och respekt för individen.

Besök gärna Swedex hemsida för mer information om företaget och dess produkter och produktionsprocesser. www.swedex.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som maskinoperatör på företagets Profilslipavdelning. Du kommer efter intern utbildning självständigt ansvara för att ställa och köra både automatiska och lite äldre manuella slipmaskiner. Viss programmering förekommer. I arbetet ingår även kvalitetskontroller i form av okulär avsyning samt mätning med olika typer av mätinstrument. Arbetstiden är skiftgång i form av 2-skift.

Din profil

För att lyckas bra i din roll som maskinoperatör på Swedex bör du ha tidigare erfarenhet av verkstadsarbete, ha viss grundmekanisk kunskap, vara tekniskt intresserad och drivas av en vilja att utvecklas i ditt arbete. En lämplig utbildningsbakgrund är 3-årig verkstadsteknisk gymnasieutbildning med CNC-inriktning. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du är van att ta stort eget ansvar och att du kan arbeta målstyrt och systematiskt. Noggrannhet är av största vikt och du har en väl utvecklad känsla för kvalitet. 

Anställningen kommer ske hos OnePartnerGroup Östergötland AB under de första 6 månaderna, därefter kommer anställningen övergå till anställning hos Swedex AB.

Tillsättningen av denna tjänst kommer ske snarast under oktober/november 2021.

Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!