Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Logistik- och inköpschef till Universal Power Nordic i Skänninge

Vi söker nu dig som vill driva, leda och utveckla logistik- och inköpsfunktionen på Universal Power AB Group (Sverige samt Norge).

Om kundföretaget
Universal Power Nordic erbjuder marknadens mest konkurrenskraftiga motorer för industriellt och marint bruk, samtidigt som vi ger en service i världsklass. Vi representerar tre av världens starkaste motorvarumärken – brittiska Perkins, japanska Kubota, amerikanska Kohler och de marina märkena Nanni och Doosan, med exklusiva agenturer i Sverige och Norge.

Vi har verksamhet i Skänninge (huvudkontor), Kristianstad och Oslo. I ryggen har vi en långsiktig ägare i form av den börsnoterade svenska industrikoncernen Duroc.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som logistik- och inköpschef arbetar du med att driva, leda och utveckla inköp och logistikfunktionen i bolaget. Du ansvarar för inleveranser, lagerhållning och utleveranser samt optimering av hela flödet. Vidare ansvarar du för logistikplanering utifrån aktuella order, lagersaldo och ledtider.

I rollen förväntas du skapa goda relationer med leverantörer där du såväl omförhandlar som tecknar nya ramavtal. Du ansvarar även för operativt inköp, prisuppdateringar och leveransbevakning. Som logistik-och inköpschef rapporterar du till vd/CEO.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet och kunskap inom logistikområdet. Du har utbildning inom logistik och en dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av förhandling och inköp samt är strukturerad och noggrann med en god analytisk förmåga. Vidare har du en god teknisk förståelse och ett utpräglat affärstänk. Du ansvarar för leverantörsreskontra, budgetering och rapportering inom området.

Du har:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Ms Office, framförallt Excel
  • Förmåga att kunna arbeta strukturerat och självständigt
  • God kommunikativ förmåga
  • Arbetar bra i team

Övrigt
Placeringsort: Skänninge, resor i tjänsten ingår
Omfattning/anställningsform: Heltid, tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänd dig till rekryteringskonsult Henric Forsman, [email protected] alt 0723- 84 91 50. Vi ser fram emot din ansökan!
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Truckmekaniker till Still

Truckmekaniker till Still

Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Teknisk säljare/Produktansvarig till Timars

Teknisk säljare/Produktansvarig till Timars

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Scanlube söker maskinoperatör!

Scanlube söker maskinoperatör!

Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Svetsare till vår uthyrningsverksamhet

Svetsare till vår uthyrningsverksamhet

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion