Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Industriarbetare till kundföretag i Mjölby med omnejd

Nu söker vi dig som vill arbeta inom produktion och industri i Mjölby med omnejd.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos en utav våra industrikunder i Mjölby med omnejd. Uppdragen kan innebära allt från att arbeta som Plock- och packare, operatör, truckkörning eller montering. Arbetstiderna är varierande, men mestadels förlagda till dagtid eller 2-skift.

Din profil

Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet av arbete inom industri eller lager då arbetet främst består av produktionsarbete samt lagerarbete. Våra kunder finns på olika platser i Mjölby med omnejd och vi ser att du som söker har körkort och tillgång till bil. Har du även truckkort är det meriterande. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Det är också viktigt att du är driven och resultatinriktad! Du är flexibel med tider och kan hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

 Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, tjänsten tillsätts enligt överenskommelse med kunden.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se