Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Östergötland AB

CNC-operatör

Till vår kund Fredriksons Verkstads AB i Vadstena rekryterar vi nu erfarna CNC-operatörer, inom både svarvning och fräsning.

Om kunden

Fredriksons är ledande inom utveckling och tillverkning av transportörsystem till livsmedelsindustrin. Vi är även en systemleverantör för kontraktstillverkning av kundspecifika produkter med global marknad som utgångspunkt.

Våra kunder finns inom livsmedel, medicinteknik, miljö och generell industrin. Vi arbetar internationellt med egna utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Sverige och Kina. Som ledande kontraktstillverkare har vi mer än 100 års erfarenhet utveckling, konstruktion, tillverkning och montering.

För att nå framgång tror vi på starka relationer, som grundar sig på långsiktighet och delaktighet. Genom utveckling av våra medarbetare samt genom att kontinuerligt arbeta med tekniska förbättringar säkerställer vi att våra processer och produkter får minsta möjliga påverkan på miljön och människors hälsa, samtidigt som vår verksamhet drivs på ett effektivt och lönsamt sätt.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som CNC-operatör ingår att ställa, rigga och byta verktyg i aktuell maskin samt mätning/avsyning av detaljer. Även programmering kan förekomma vid behov.
Du kör både längre och kortare serier med höga toleranskrav vilket kräver att du är mycket noggrann. Aktuella styrsystem är Okuma och Mazatrol.

I rollen som CNC-operatör ingår förutom att sköta driften av aktuell maskin att:

  • Följa Fredriksons ordningsregler, skydd och säkerhetsföreskrifter.
  • Känna ekonomiskt ansvar för företaget och dess inventarier.
  • Se till att ordning och reda upprätthålls i anslutning till din arbetsplats.
  • Kunna arbeta självständigt och i grupp.
  • Ansvara för att produkten bearbetas enligt produktionsunderlag.
  • Ansvara för att rätt kvalitet uppnås.
  • Avskilja felaktiga produkter ur produktionen.

Din profil

Vi vill att du som söker har en CNC-utbildning i grunden och minst 2 års praktisk erfarenhet av CNC-styrda maskiner och att du är duktig i ritningsläsning.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt din vilja att lära nytt och utvecklas i din roll.

Som person är du tekniskt intresserad, praktisk lagd, lyhörd och trivs att samarbeta med andra. Du är en lagspelare som uppskattar att arbeta för gemensamma mål.
Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.
Krav på att du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil
• Truck- och traverskort

Arbetstiden är 2-skift:
Dagvecka: kl 05.54 – 14.30 måndag-fredag
Kvällsvecka: kl 14.24 – 23.18 måndag-torsdag

Fredriksons samarbete med OnePartnerGroup innebär att du inledningsvis kommer bli anställd av OnePartnerGrouup. Har arbetet fungerat bra och alla parter är nöjda, kommer du därefter bli erbjuden en tillsvidareanställning direkt av Fredriksons.

Urval och tillsättning av aktuella tjänster sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Observera att ansökning ska göras via OnePartnerGroups hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!