Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Miljö- och trafiksäkerhetsansvarig

Miljö- och trafiksäkerhetsansvarig


TRB Sverige AB är ett resurs- och kompetensföretag som arbetar aktivt med frågor som ligger nära delägarföretagens verksamheter, med fokus på drivmedel, miljö- och trafiksäkerhet. Vi söker nu dig som vill vara med på resan för att både skapa och stötta framgång i dessa frågor. En flexibel vardag, frihet och mycket eget ansvar är vad vi erbjuder.

Om kundföretaget
TRB Sverige AB är ett branschföretag inom transportnäringen som ägs av ett tiotal större transport- och logistikföretag runt om i Sverige. Tillsammans omsätter TRB:s delägarföretag ca 12 miljarder kronor och förfogar över ca 7 000 fordon och arbetsmaskiner. TRB-nätverket driver gemensamt drygt 100 drivmedelsanläggningar med stort fokus på att erbjuda flera förnyelsebara drivmedel för omställning mot mer miljö- och klimatsmarta transporter. Med kunskap som drivkraft har TRB fokus på drivmedel, miljö och trafiksäkerhet.
Läs mer på www.trb.se

Dina arbetsuppgifter
Tillsättandet av en miljö- och trafiksäkerhetsansvarig syftar till att bibehålla mervärdet i TRB för delägarföretagen. Att bygga upp en större kunskapsbank och ett större kontaktnät inom detta området ger fördelar i branschen. Vidare skall det miljöchefsnätverk som idag finns inom TRB-gruppen bibehållas och samarbetet mellan delägarföretagen stärkas ytterligare för att ännu bättre kunna använda sig av varandras erfarenheter och kompetenser.

I tjänsten ingår:

• Arbete i nära relation med delägarföretagens miljöchefer
• Hålla god relation med delägarföretagens ledning
• Stärka kontaktnätet inom miljö och trafiksäkerhet i framförallt transportbranschen
• Bistå delägarföretagen i miljö- och hållbarhetsfrågor
• Bistå delägarföretagen i trafiksäkerhetsfrågor
• Omvärldsbevakning – nu och framtid
• Representant i olika projekt och relevanta grupper
• Delta i relevanta nätverk
• Planera och driva TRBs miljöchefskonferenser

TRB Sverige består av två tjänster, varav detta är den ena. Idag sitter VD och Drivmedelsansvarig Fredrik Landegren i Borås, var ovan tjänst kommer att placeras är helt förutsättningslöst.

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterade och goda kunskaper inom området och som nu vill ta det en nivå till. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och analytiskt lagd, men inte rädd för att lägga om ditt tankesätt och tänka i nya banor. Du har en stark egen motor och trivs med att arbeta självständigt.
Vidare vill vi att du har:
• Goda kunskaper inom IT
• Goda kunskaper inom intern- och externkommunikation
• Erfarenhet från transportbranschen är mycket meriterande
• Inte rädd för att resa (2-6) övernattningar per månad

Om vårt företag
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Borås, rekryteringskonsult Pernilla Lager.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!
Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens sida på webben.

Laddar...