Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

AGNE RUBERTSSON AKTIEBOLAG

Maskinkonstruktör sökes till Rubertsson i Mariestad

A Rubertsson AB är ett familjeföretag som tillverkar kundanpassade industritvättmaskiner, materialhanteringssystem, tork- och kylanläggningar, ytbehandlingssystem och är även återförsäljare av standardtvättmaskiner. Med hjälp av hög kunskapsnivå och stort engagemang vill vi göra kundens produktion enkel, miljövänlig, tillförlitlig och kostnadseffektiv. Vi strävar alltid efter att hitta kreativa lösningar för att nå bästa resultat oavsett om det rör sig om en liten enkel utrustning eller en stor komplex linje. Vi är i dag ca 15 anställda och finns i Mariestad.

Vi har en ökad efterfrågan på våra produkter och behöver nu förstärka verksamheten med en maskinkonstruktör. Brinner du för teknik och vill bli en del av ett innovativt företag i expansiva Mariestad? Då har vi rätt tjänst för dig. 

Arbetsuppgifter
I rollen som maskinkonstruktör arbetar du med egna projekt där du tar fram unika, kundoptimerade tekniska lösningar till färdig produkt. Ditt arbete innefattar maskinkonstruktion samt kund- och leverantörskontakter. På sikt finns även möjlighet att utveckla rollen till att inkludera projektledning.

Profil
Vi söker dig som trivs i en familjär, flexibel miljö med korta beslutsvägar där du får möjlighet att vara med i utvecklingen av produkter i teknikens framkant och ingå i spännande projekt med välkända svenska storföretag. Vi söker dig som har en teknisk utbildning från högskola/universitet eller likvärdigt, gärna tillsammans med några års erfarenhet av maskinkonstruktion.  Har du tidigare arbetat med projektledning ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Inventor och AutoCAD samt behärskar svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska ser vi som meriterande. 
Vidare ser vi att du identifierar dig med våra värdeord Modig, Hängiven samt Lagspelare och att du är flexibel, noggrann och har ett genuint intresse för problemlösning. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129, [email protected] . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr,finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationsingenjör till Nordomatic

Nordomatic AB Jönköping | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Statkraft söker Elingenjör

Statkraft söker Elingenjör

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Maskiningenjör till Statkraft i Laholm

Statkraft Sverige AB (Halland) | Hallands län, Laholm | Ingenjörsyrken

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Provningstekniker med elektronikkunskaper

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Ingenjörsyrken