Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

UW-ELAST

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

UW-ELAST AB är Skandinaviens ledande tillverkare av formgjutna, skummade och formsprutade produkter i polyuretan. Företaget har lång och gedigen erfarenhet som problemlösare och leverantör till industrin. Med noga utvalda polyuretankvaliteter belägger, gjuter eller sprutas produkterna för att nå maximal livslängd. UW-ELAST utmanas ständigt av komplexa frågor från ett mycket brett kundspektrum där många aspekter måste vägas in för att finna den optimala lösningen. UW-ELAST är ingen helautomatiserad industri då serierna ofta är mycket små, utan de flesta momenten i processen är rent hantverk som kräver stor noggrannhet och yrkeskunskap.

Läs mer på www.uw-elast.se

Vi söker nu en utvecklingsorienterad, driven och framåt lönespecialist. Vill du arbeta i ett härligt team med spännande uppgifter och ansvara för löneprocessen är detta rollen för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter och ansvar:
I rollen som lönespecialist kommer du att ha ansvar för den löpande löneprocessen  för ca 150 medarbetare, både kollektivare och tjänstemän. Du kommer även att få vara med att utveckla rutiner och processer vid nyanställning och avslut. 

UW-elast är i en spännande utvecklingsfas vilket innebär att din vardag kommer att präglas av variation och stora möjligheter påverka din och ditt teams framgång. Du ingår i UW-ELASTs ekonomi- /HR-avdelning där du tillsammans med 5 kollegor samarbetar för bästa resultat och bra service. Då detta är en ny tjänst så kommer du att få vara med och forma den. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat;

  • Månatlig lönehantering och administration kring det
  • Supportera ledning och lönesättande chef i frågor som rör lön och avtalsfrågor
  • Utveckling av lönehanteringsstöd- och funktioner för att effektivisera processen och säkerställa hög kvalitet och regelefterlevnad. 
  • Övrig administration och  rapporterande till myndigheter och andra instanser. 
  • Arbete med och kring kollektivavtal. 

Utöver detta så innebär rollen att ge bra service för att löneprocessen ska kunna flyta på så bra som möjligt. Periodvis kan även vissa arbetsuppgifter inom ekonomi / fakturering förekomma samt även arbete med GDPR och policyer kring det. 

UW-ELAST är ett utvecklingsorienterat företag vilket innebär att din framåtanda och idérikedom ger dig goda möjligheter att utveckla och utvecklas. 

Låter det spännande? Tveka inte med din ansökan då urval kommer att ske löpande!

Din profil:
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av hela årshjulet inom lönehantering och som vill verka i en roll där du själv har möjlighet att påverka. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom lämplig disciplin, men inget krav. Din erfarenhet och personlig lämplighet väger minst lika mycket i detta fall. Du trivs bra med att utveckla och gärna det digitala inom löne- och HR-hantering. 

Som person är du analytisk och noggrann. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och du värdesätter att kunna ge bra service i en lönefunktion. Du kommer att tillhöra ekonomi / HR men verka som ensam lönespecialist, vilket innebär att du räds inte att arbeta själv. 
Du är bra på kommunicera både internt och externt och älskar där du når och slår dina deadlines. 

UW-ELAST arbetar i Kontek och Monitor och har du tidigare erfarenhet av de, så är det meriterande, likväl erfarenhet från någon av de andra större lönesystemen.  

I denna rekrytering samarbetar UW-Elast med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor eller liknande, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på [email protected] eller 0736-255318

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

ONEPARTNERGROUP SYDOST AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Skandinaviska områdesskydd | Stockholms län, Haninge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Teknikprodukter AB - Huskvarna | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom till Jool Group

Redovisningsekonom till Jool Group

Jool Capital Partner AB | Kronobergs län, Lessebo | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!