Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Laxhall Hamnkrog & Konferens AB

Kock sökes till Laxhall Hamnkrog och Konferens

Om kundföretaget
Laxhall Hamnkrog och Konferens ligger vackert belägen längst ut på Torsö med fantastisk miljö och utsikt över Brommösund. Tidigare var vi en sommarrestaurang men har nu öppet året runt och är inne i en spännande utvecklingsfas.
Gå gärna in på vår hemsida för att se bilder www.laxhall.se

Dina arbetsuppgifter
Du anställs som kock i ett litet team hos ett växande företag med stora möjligheter att påverka menyer, evenemang, temakvällar med mera.

Din profil
Vi söker en kock som utför sitt arbete med glädje och yrkesstolthet. Att kunna samarbeta är viktigt då du kommer att vara med på vår resa framåt och bygga upp ett grymt team och utveckla Laxhall.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider, start enligt överenskommelse där provanställning tillämpas. Vi kan hjälpa till med att ordna boende i närheten om det önskas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!
Frågor om tjänsten eller boende? Kontakta Fredrik Paulin 0738-242999

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.