Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ds Smith

DS Smith söker transportledare

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.

DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

"E-handeln har ökat kraftigt samtidigt som efterfrågan är stor inom livsmedelsindustrin. Det har skapat ett självklart sug efter miljövänliga förpackningar. Samtidigt har vårt sätt att hantera pandemin gjort att vi klarat oss lindrigt och hela tiden kunnat producera på ett sätt som matchat en stark efterfrågan." – DS Smith VD Thorbjörn Sagerström.

Med anledning av DS Smith's fortsatta utveckling söker vi nu en driven, serviceinriktad och strukturerad transportledare till verksamheten i Mariestad. Kanske är det dig vi söker?

Din roll som transportledare
I rollen som transportledare har du tillsammans med dina kollegor ansvar över transportplaneringen för verksamheten i Mariestad. Du kommer att arbeta med transportbokning och lastplanering, vilket innefattar daglig kommunikation och leveransbesked till transportörer och övriga organisationen. Du säkerställer att kommunikationen fungerar gentemot alla enheters utlastningsavdelningar samt mot planeringsfunktion- och säljavdelningar, där du även ser till att företagets processer och arbetssätt efterlevs för att fortsatt förhindra utsläpp och minska resursslöseri. Utöver detta deltar du i reklamationsutredningar och produktionsmöten samt arbetar aktivt med förbättringar inom området transport.

Din profil
Som person är du drivande, ansvarstagande och har en god kommunikativ förmåga. Du är serviceinriktad och arbetar prestigelöst utifrån teamets och företagets bästa. Vidare är du strukturerad, engagerad och har lätt för att ta beslut. Du trivs med en vardag som innehåller mycket problemlösning och där du har många kontaktytor, både internt och externt. 

Vi tror att du som kandidat har erfarenheter från transportbranschen, gärna inom trafikledning. Har du en utbildning inom trafikledning/logistik är det meriterande men inget krav. Du är van vid administrativt arbete, där god datorvana är en nödvändighet då man ofta arbetar i olika system inom till exempel transportbokning och produktionsplanering. Utöver detta förstår och uttrycker du dig obehindrat i svenska, både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska. 

För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar DS Smith med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34, [email protected]

Arbetet sker på heltid, dagtid, med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.