Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DS Smith söker servicetekniker mek

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.

DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

"E-handeln har ökat kraftigt samtidigt som efterfrågan är stor inom livsmedelsindustrin. Det har skapat ett självklart sug efter miljövänliga förpackningar. Samtidigt har vårt sätt att hantera pandemin gjort att vi klarat oss lindrigt och hela tiden kunnat producera på ett sätt som matchat en stark efterfrågan." – DS Smith VD Thorbjörn Sagerström.

Med anledning av DS Smith's fortsatta utveckling söker vi nu en drivande, analytisk och lösningsfokuserad servicetekniker mek till verksamheten i Mariestad. Kanske är det dig vi söker?

Din roll som servicetekniker mek
I rollen som servicetekniker ansvarar du för det akuta och avhjälpande underhållet i verksamhetens maskinpark. I dina arbetsuppgifter ingår det även att säkerställa och förbättra den tekniska tillgängligheten på maskinerna genom förbättringsarbete och förebyggande underhåll. Detta sker genom tvärfunktionellt arbete ihop med bland annat processtekniker. Utöver detta har du även hand om fastighetsservice, installation av maskiner och övrig utrustning tillsammans med dina kollegor. 

Din profil
Vi söker en noggrann, analytisk och tekniskt intresserad person som tycker om att samarbeta tätt ihop med andra samtidigt som du är självgående och drivande. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och har ett kundorienterat förhållningssätt. Vidare är du ansvarstagande och alltid beredd att hjälpa till där det behövs. 
Vi tror att en teknisk utbildning i kombination med erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom producerande verksamhet är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har erfarenhet av förebyggande underhåll och underhållssystem samt kunskaper inom svets, svarv och fräsmaskiner. Det är högst meriterande om du dessutom har god el- och ritningsförståelse. Utöver detta har du god datorvana och hanterar både engelska och svenska i tal och skrift, detta då ibland kommer ha kontakt med leverantörer från andra länder.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar DS Smith med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34, [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!