Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DS Smith söker kvalitetstekniker

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.

DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

"E-handeln har ökat kraftigt samtidigt som efterfrågan är stor inom livsmedelsindustrin. Det har skapat ett självklart sug efter miljövänliga förpackningar. Samtidigt har vårt sätt att hantera pandemin gjort att vi klarat oss lindrigt och hela tiden kunnat producera på ett sätt som matchat en stark efterfrågan." – DS Smith VD Thorbjörn Sagerström.

Med anledning av DS Smith's fortsatta utveckling söker vi nu en målinriktad, nyfiken och analytisk kvalitetstekniker till verksamheten i Mariestad. Kanske är det dig vi söker?

Din roll som kvalitetstekniker
I rollen som kvalitetstekniker arbetar du över hela verksamheten med den löpande hanteringen av interna samt externa kvalitetsavvikelser inom såväl det administrativa flödet som den direkta produktionen, hela tiden med kunden i fokus. Du leder, coachar och utbildar personal i det långsiktiga förbättringsarbetet utifrån Lean-metodiken samt dess förbättringsverktyg med syfte att minimera dem långsiktiga felkällorna till kvalitetsavvikelser. Utöver detta är du delaktig vid provkörningar och följer upp utvecklingen utifrån tidigare avvikelser och reklamationer. Rollen innebär täta kontaktytor med såväl chefer som utförare, samt kundkontakt med externa kundbesök som en del av arbetet. 

Din profil
För att du ska trivas och lyckas i denna tjänst ser vi att du är en nyfiken, målinriktad och analytiskt lagd person som ständigt vill utveckla sig själv samt den övriga verksamheten. Du är kommunikativ och pedagogisk såtillvida att du tydligt kan uttrycka dig och få fram ditt budskap, på så sätt bygger du även goda relationer och förtroende mot din omgivning. Vidare har du en god prioriteringsförmåga, är involverande samt har ett ödmjukt kravställande förhållningssätt där din drivkraft bland annat är att se andra lyckas.
Vi tror att tidigare erfarenhet av liknande roller från en etablerad Lean-organisation inom tillverkningsindustrin är en förutsättning för att lyckas i rollen. Relevant eftergymnasial utbildningsbakgrund är meriterande, men inget krav. Har du en utbildning inom Lean green belt och/eller utbildningar inom projektledning och ledarskap är det också meriterande. Vidare hanterar du svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet samt god vana från att arbeta i affärssystem. 

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar DS Smith med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34, [email protected]

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!