Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DS Smith söker Förbättringskoordinator

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.

DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

"E-handeln har ökat kraftigt samtidigt som efterfrågan är stor inom livsmedelsindustrin. Det har skapat ett självklart sug efter miljövänliga förpackningar. Samtidigt har vårt sätt att hantera pandemin gjort att vi klarat oss lindrigt och hela tiden kunnat producera på ett sätt som matchat en stark efterfrågan." – DS Smith VD Thorbjörn Sagerström.

Med anledning av DS Smith's fortsatta utveckling söker vi nu en engagerad, analytisk och målinriktad Förbättringskoordinator till verksamheten i Mariestad. Kanske är det dig vi söker?

Din roll som Förbättringskoordinator (CI & Waste Coordinator)
Vi kan erbjuda dig en varierande roll på ett väletablerat företag med god företagskultur där du kommer arbeta med att driva förbättringsarbeten enligt "The DS Smith Way", inom 5S och LEAN och mot företagets KPI:er för att säkerställa och utveckla såväl medarbetare som verksamhet. Detta är ett långsiktigt arbete där ett standardiserat arbetssätt ska implementeras i verksamheten. Du kommer att följa upp spill och material i fabriken, där du genom mätningar och analyser av data hittar rotorsaken och/eller trender för att därefter driva relevanta förbättringsåtgärder. Genom att sammanställa data matematiskt utbildar och kompetensutvecklar du bolagets olika verksamhetsnivåer i varför spill och övrigt material bildas efter tillverkningen av ordinarie produkt. 

Din profil
För att du ska trivas och lyckas i denna tjänst ser vi att du är en kommunikativ, målinriktad och pedagogisk person som har lätt för att bygga förtroende och förståelse, och på så sätt har förmågan att få med dig dina medarbetare på tåget. Du är analytisk och gärna lite envis, där du vågar utmana befintliga rutiner och tillvägagångssätt för att hitta förbättringsområden. Vidare har du en god förmåga att prioritera, är entusiasmerande i ditt sätt att vara samt ansvarskännande. 
Vi tror att tidigare erfarenheter av att driva förbättringsarbeten är en förutsättning för att lyckas i den här rollen, där du har någon typ av utbildning inom Six Sigma. Du kommer troligtvis från en fungerande LEAN-organisation inom tillverkningsindustrin där du arbetat med att implementera, koordinera och coacha personal mot liknande projekt. Relevant högskolebakgrund är meriterande, men inget krav. Vidare hanterar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet samt vana från att arbeta i affärssystem.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar DS Smith med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!