Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vill du jobba extra inom lager och logistik?

För kundsräkning söker vi extra lagermedarbetare för uppdrag i Malmö!

Dina arbetsuppgifter 
I rollen som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock av kundens produkter och pakethantering. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål efter kundens behov.  Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Arbetet är förlagt på varierande tider på dygnets alla timmar. 

Din profil:
För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. Vi söker dig som redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske arbetar du skift eller på deltid och söker mer timmar? Eller studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba extra ett par dagar i veckan? Arbetet kräver att du som söker är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ.  Då du arbetar i ett team, är det viktigt att du även tycker om att arbeta i grupp och värnar om dina kollegor! För att trivas i rollen har du inga problem med tungt arbete och högt tempo. 

Krav
– Studier eller deltidsarbete på minst 50% (timanställning räknas inte) 
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
– Kan arbeta 2-3 dagar i veckan

Meriterande 
– Truckkort (A+ B)
– Erfarenhet av lagerarbete/plock 

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: Vardagar, dagtid, kväll eller natt. 
Omfattning: Behovsanställning 

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.