Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vill du arbeta extra inom pakethantering?

Arbetet är förlagt hos våra kunder inom pakethantering och dina arbetsuppgifter kommer bestå främst av att sortera paket. Arbetet är förlagt måndag till fredag med varierande starttider mellan 07:00 och 15:30 samt sluttider mellan 15:00 och 20:00.
Det finns med andra ord inget helgarbete. Rollen ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Eftersom arbetet är mycket tempofyllt och utmanande, krävs det att du är självständig och strukturerad. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av studier, bra lön och möjligheten för att kunna vara flexibel i din vardag!

Din profil
Vi söker dig som är en laddad terminalarbetare som gillar att arbeta effektivt. Som terminalarbetare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att paketen skall ta sig igenom terminalen så snabbt, effektivt och noggrant som möjligt. Målet är ju självklart att de ska kunna komma ut till deras beställare!
För att vara aktuell för tjänsten är det krav på följande:
– Fyllt 18 år
– Du ska vara student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Ladda upp intyg för din andra sysselsättning.
– Kunna arbeta mellan 07:00 och 20:00 minst 2-3 gånger i veckan.
– God inställning och arbetsvilja
– Rent belastningsregister
Meriterande: Truckkort A+B

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se