Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Verkstadsmekaniker till ledande företag inom byggbranschen!

Vi söker nu en engagerad och erfaren mekaniker för kunds räkning i Malmö. Gillar du att skruva och meka?  Är du dessutom  initiativtagen och har ett intresse för maskiner och teknik, är det kanske dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta med underhåll, service och reparationer av diverse bygg- och anläggningsmaskiner. Det kan innefatta allt från mindre handborrmaskiner till större grävmaskiner. Du blir en del av ett skickligt gäng och ni kommer hjälpas åt att lösa problemen som uppkommer i den dagliga verksamheten.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag.

Din profil

Vi söker dig som har maskinkunskaper sedan tidigare, antingen via en utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att skapa effektiva lösningar för deras kunder.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se