Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ecoguard - Malmö

Teknisk Säljare

EcoGuard hjälper fastighetsägare att mäta, visualisera, åtgärda sina fastigheter för att minska sin energianvändning. Vi är den ledande och största aktören i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Vår kraftfulla molntjänst Curves gör det enkelt att presentera och analysera mätvärden åt fastighetsägare och driftpersonal.

Vi erbjuder dig härliga kollegor, gedigen introduktion och ett bolag med god laganda och i en sektor som värnar om vår miljö och våra naturtillgångar.
Vill du jobba tillsammans med andra som brinner för försäljning och teknik? Om du dessutom lockas av att arbeta i ett bolag med stark teamkänsla kan Ecoguard vara platsen för dig. EcoGuard är ett företag som kan erbjuda dig en fartfylld resa med korta beslutsvägar inom ett teknikfyllt område där EcoGuard är det ledande bolaget på svenska marknaden idag.

Vilka är vi?
EcoGuards huvudkontor ligger i Örebro, vi har även kontor i Kista, Eskilstuna, Malmö, Göteborg och Norrköping. Vår personalsammansättning är en blandning av erfarenhet och hunger. Vi är stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans!
På EcoGuard har vi möjlighet att arbeta hemifrån men vi ser gärna att man tillbringar huvuddelen av sin arbetstid på kontoret tillsammans med sina kollegor eller ute hos våra fantastiska kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter.
Som teknisk säljare kommer du att leverera och integrera produkter och tjänster till kunders fastigheter och fastighetssystem. Du kommer kontinuerligt att vara en stöttepelare för dina kunder inom fastighetsbranschen.
Kort beskrivning av arbetsuppgifter:

  • Arbeta självständigt med säljprocesser mot företagskunder genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut.
  • Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra säljprocessen
  • Du kommer arbeta i en region med upparbetade kunder men som även kommer kräva av dig att du bryter ny mark. Det kommer finnas stor möjlighet till stöttning från dina kollegor som idag är 15 st totalt.
  • Jobbet riktar sig mot den privata och kommunala sektorn med en spännande blandning av kunder och kontaktytor, såsom t.ex. privata fastighetsbolag, kommunala fastighetsbolag.

 
Rollen innebär också
Då EcoGuard ständigt utvecklar och utökar sin produkt och tjänsteportfölj är rollen som säljare på EcoGuard full av möjligheter till kompetenshöjning och nya utmaningar.
 
Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren säljare, gärna från produktförsäljning och/eller systemförsäljning. Då EcoGuard erbjuder kundanpassade lösningar behöver du en grundläggande teknisk kunskap och ett brinnande engagemang för att lära dig allt om våra system och produkter. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van användare av Excel och CRM-system.
 
Du är en uthållig relationsbyggare och lyhörd för dina kunders behov. Som person är du ansvarstagande och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du resultatorienterad och drivs av alla delarna i säljprocessen.

Ansökan.
Skicka in din ansökan via länken redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
I denna process samarbetar vi med OnePartnerGrouo och Christian Gullander, 0734-305025

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Kundtjänstmedarbetare till Zalando

Kundtjänstmedarbetare till Zalando

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Marknadsföring/försäljning

Sportsäljare

Sportsäljare

Mega Huset AB | Örebro län, Örebro | Marknadsföring/försäljning

Team Manager Majorel

Team Manager Majorel

Majorel Netherlands | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 september. Skynda dig att söka!
Säljande support till Bixias nya sälj- och supportavdelning i Linköping

Säljande support till Bixias nya sälj- och supportavdelning i Linköping

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 1 oktober. Skynda dig att söka!