Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Snickare för heltidsuppdrag i Malmö!

Har du arbetat praktiskt inom ett hantverksyrke tidigare? Har du renoverat eller snickrat på fritiden? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tjänstgöra i ett team som arbetar främst på nybyggen för olika typer av fastigheter. Allt jobb utgår från ritning och instruktioner, vi söker därför dig som är kunnig inom ritningsläsning. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri, montage, modulhustillverkning mm. men ditt fokus kommer att ligga på gipsning. Arbetet är förlagt inomhus och utomhus.

Uppdraget är en rekrytering vilket innebär anställd direkt hos kundföretaget.

Krav:
– Krav på goda kunskaper i tal och skift, i minst ett av följande språk: svenska, engelska, serbiska/kroatiska/bosniska. 
– Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg. 
– Tidigare erfarenhet av byggbranschen. 
 
Meriterande:
B-körkort & tillgång till bil
Yrkesbevis är meriterande.

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: Dagtid, vardagar. 
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen! För att passa in hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Vi söker dig som är praktiskt lagd, med en bakgrund inom bygg och snickeri. Våran kund har stora krav på säkerhet, kvalitet och att rätt utrustning används, den person vi söker delar denna uppfattning. Stämmer detta in på dig kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!