Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicetekniker till Sveriges bästa arbetsplats

Är du intresserad av mekanik, service och underhåll? Vill du arbeta på ett välkänt företag som kännetecknas av stark företagskultur och hög energi? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om företaget

Hilti finns i mer än 120 länder och har ca 25 000 medarbetare på fem kontinenter. De driver direktförsäljning av sina produkter och har totalt cirka 200 000 kundkontakter per dag över hela världen. Hiltis huvudkontor ligger i Schaan i Liechtenstein. Hiltis svenska huvudkontor ligger i Arlöv och Hilti Sverige har över 400 anställda. Hilti är världsledande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av högkvalitativa produkter som skapar mervärde för professionella kunder inom bygg, installation och industri. Genom socialt ansvarstagande och med mer än 30 innovationer årligen bidrar Hilti till att öka möjligheterna till bättre hälsa, säkerhet och miljö genom sina produkter, system och tjänster.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker är din huvudsakliga uppgift att felsöka och reparera verktyg som gått sönder. Man fokuserar främst på borrmaskiner, skruvdragare och bultpistoler. Du gör en inventering av olika komponenter, byter ut delar som är ur funktion, kvalitetssäkrar verktygen och alltid med ett fokus på kostnadseffektivitet. När man börjar sin tjänst genomgår man en utbildning i produktlära och i samma takt som man lär sig sitt arbete och utvecklas kan man börja arbeta med mer avancerade ärenden och verktyg.  Du kommer erbjudas ett tekniskt varierande arbete med goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning
  • Meriterande med akademisk utbildning inom teknik/mekanik
  • Svenska i tal och skrift samt engelska i skrift

Din profil

Vi söker en driven, strukturerad och ansvarstagande person med intresse för de mekaniska och som besitter viss fingerfärdighet. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för arbetsrollen.
Du är engagerad i dina ärenden och kommer med förslag om du tycker att något är fel eller kan förbättras. Arbetet innebär stor grad av självständighet men det är viktigt att du är lyhörd och social i arbetet med dina kollegor. Därtill är du mån om att följa Hiltis standarder och arbetssätt.

Om tjänsten

  • Du anställs inledningsvis av OnePartnerGroup med goda möjligheter till övertag av Hilti i framtiden.
  • Arbetstiderna är förlagda på vardagar mån-fredag 07:00-15:45.

Urvalsförfarande sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Montör inom el till ONE Nordic!

Montör inom el till ONE Nordic!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Verkstadsarbetare till SweMaint

Verkstadsarbetare till SweMaint

Bygg/anläggning/hantverk

Karlskrona tennisklubb söker en Anläggningsansvarig

Karlskrona tennisklubb söker en Anläggningsansvarig

Blekinge län, Karlskrona | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 juli. Skynda dig att söka!
Servicetekniker inom Elkraft till ONE Nordic

Servicetekniker inom Elkraft till ONE Nordic

Västernorrlands län, Sollefteå | Bygg/anläggning/hantverk