Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hörmann Skåne

Service Manager Hörmann - region syd

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största tillverkare och leverantör av garageportar, automatiserad logistikutrustning, dockningsutrustning och säkerhetsutrustning. Vi är ca 140 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera vårt kundlöfte ”kvalitet utan kompromisser”. Huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logistiknav.
Läs mer om oss på www.hoermann.se

Servicechef, för region syd
med god teknisk förståelse och goda ledaregenskaper

Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill anta rollen som servicechef för de totalt ca 7 tekniker som finns i region syd. Du har din bas med placering i Malmö men rör dig i region syd under dina arbetsdagar. Regionen består av området Halland och Skåne. Vi söker dig som vill driva och coacha våra tekniker till att på ett så effektivt och kvalitativt sätt alltid sätta kunden i fokus, varje dag.
Du kommer att ha personalansvar i din region vilket innebär bl a medarbetarsamtal, lönesamtal samt övriga frågor som kan uppstå och lösas för ditt team. Vi önskar att du är tydlig och trygg i ditt ledarskap, att du trivs med att följa upp och driva på för bästa resultat.
En självklar del i rollen är att träffa dina medarbetare i din region, vilket gör att dagliga resor blir en naturlig del för dig. Du driver veckomöten och kvartalsmöten samt är ute hos teknikerna för att se hur deras vardag ser ut och är en naturlig representant för Hörmann på kundmöten.

För att lyckas i rollen
Vi önskar att du har ett par års erfarenhet av likande roll där du haft personalansvar inom tekniskt område. Som person är du strukturerad, serviceminded och tycker om att engagera och utveckla dina medarbetare. Du har lätt för att kommunicera och tycker om kundkontakt.
Som Servicechef i din region ser du till att de ca 7-12 personerna du ansvarar för, utför våra uppdrag enligt vårt kundlöfte – ”Kvalitet utan kompromisser”.
Du gör det genom din förmåga att entusiasmera hela ditt team med ditt ledarskap och engagemang.
Din placering är med fördel på kontoret i Malmö.
Körkort är ett krav.
Hörmann Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör i sin bransch med stark tillväxt och med stora möjligheter att utvecklas. Hörmann präglas av en ägarfamiljens familje känsla och långsiktighet.
Du rapporterar till Divisionschef för Service & Eftermarknad.

Kontakt
I denna process samarbetar vi med OnePartnerGroup och Christian Gullander -0734-305025. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion