Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Renta i Malmö söker Returmottagare!

VI ÄR RENTA – MASKINUTHYRARNA SOM BRYR SIG

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Returmottagare att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga en bro mellan oss och våra kunder – finnas på plats för att ta emot maskiner och utrustning som lämnas tillbaka samt även ha hand om debitering på hyresavtalet. Du är leendet kunden möter när du bedömer maskinernas kondition och utför service på använda produkter som lämnas in i verkstaden. Är du alltid redo att rycka in och hjälpa till att hålla ordning på gården och i verkstaden? Bra. För vi hjälps åt och den här resan gör vi nämligen tillsammans. 

 

Vi söker dig som…

… stöttar upp likt alla turister på bilderna vid lutande tornet i Pisa. Vi söker dig som är för ändring. Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra tre önskemål till dig:

  • God datorvana – check! 
  • Ordning och reda är nummer ett för dig
  • Du har upplevt känslan av att stå på ett studentflak (läs: du har gymnasieutbildning)

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup –  och vid frågor gällande tjänsten söker du Christian Gullander på 0734-305025.
Klicka på länken för att ansöka.
 

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-11-30
Välkommen med din ansökan snarast!