Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skåne AB

Motviktstruckförare på heltid till kund i Malmö

Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Om rollen:
Vår kund i Malmö expanderar och behöver därför hjälp av fler hungriga motviktstruckförare.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå framför allt av skjutstativs- och motviktskörning, lossa och lasta pallar och skrymmande gods. Vi söker dig som trivs med ett högt arbetstempo och har förmågan att ta egna initiativ. Du är snabblärd och noggrann och kan effektivisera ditt arbete i lag med dina arbetskamrater. Det gäller att ha ett bra sinne för logistik och framför allt ett gott humör.

Din arbetsdag kommer i största del bestå av motvikstruckskörning men du ska också kunna agera som ”lageransvarig” dvs ska hålla ordning på lagret, saldon, inventering samt stötta produktionsplaneringen mm. 

Krav:

  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av att köra skjutstativ och motvikt

Merit:

  • Körkort B
  • Datorvana

Arbetstiderna är
mån- fre 07.00- 16.00

Vi hanterar ansökningar löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!
Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefonansökningar sker endast via annonsen