Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Morgonpigga terminalarbetare med omgående START!

Vi söker dig som är morgonpigg och vill jobba som terminalarbetare!

Om tjänsten:
Vi söker just nu terminalmedarbetare till en stor postterminal i Malmö. Arbetet kommer gå ut på att hantera paket på ett effektivt sätt, både vid inlast och utlast. Truckkörning kan förekomma därför är truckkort meriterande. Arbetet är förlagd mån-fre och arbetstiden är 05:00-09:00. Vi söker främst medarbetare som kan arbeta 5dagar/ veckan under slutet av november, och året ut. Därefter finns det goda möjligheter till fortsatt arbete. 

Krav:

  • Vana att arbeta i högt tempo och krävande arbete.
  • Åldersgräns 18 år.
  • God svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Truckkort

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse   
Ort: Malmö
Arbetstider: 05:00-09:00 (måndag-fredag)
Intyg på annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% i form av studier eller annan deltidsanställning. 

Din profil:
Vi tror att du som söker har en vana vid terminalarbete och är arbetsvillig. Du arbetar effektivt och noggrant. Tungt arbete och högt tempo tycker du inte är ett problem. Vi ser gärna att du besitter egenskaper som noggrannhet, effektivitet och problemlösning. För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. Arbetet är fysiskt krävande, du bör därför ha en god fysik. För att vara aktuell ska du vara tillgänglig under hela december. 

Ansökan:
Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Extrajobb inom lager och industri

Extrajobb inom lager och industri

OnePartnerGroup Borås

Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Däckbytare

Däckbytare

OnePartnerGroup Kalmar

Kalmar län, Kalmar | Lager/logistik/transport

C-chaufförer för heltidsuppdrag!

C-chaufförer för heltidsuppdrag!

OnePartnerGroup Göteborg

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport