Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Connect

IT-konsult till Connect!

Kliv in i Connects varma landskap och välkomnas av gänget som förenar djup IT-kunskap, entreprenörskap, strategi och marknadskunnande med ett starkt fokus på hur digitalisering kan hjälpa landets företag att driva verksamhet framåt. Här finns, förutom gott kaffe och en härlig vibe, möjligheter som gör att man kan kunna släcka ner datorn och vandra hem med ny kunskap, varje dag.”

OnePartnerGroup Skåne söker nu för Connects räkning en IT-konsult. Vi vill träffa dig med grymma tekniska skills och en skön personlighet!

IT-konsult hos Connect
Som IT-konsult hos Connect hjälper du kunder med problemlösning främst på plats, men även via fjärrstyrning. Arbetet utförs oftast självständigt, men du har givetvis uppbackning från kollegor både lokalt och på distans. I rollen som IT-konsult hjälper du kunder till Connect genom att inta en aktiv och rådgivande roll, där du vidareutvecklar kundens tekniska miljö i enlighet med den specifika verksamheten. Det kan röra sig om allt från server, nätverk och klient. Du blir den analoga faktorn som säkerställer att företagen inte stagnerar på grund av system som tappat orken.

Placeringsort: Malmö
Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %
Arbetstid: dagtid

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som är serviceinriktad och inte tvekar att göra det lilla extra för kunden. Som person är du lugn, kommunikativ och pedagogisk. Att leda en grupp framåt faller dig naturligt. Med dina tekniska kunskaper känner du dig bekväm med att lösa även lite svårare tekniska utmaningar. I ryggsäcken har du en utbildning inom IT/nätverksteknik och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, vilket gör att du arbetar självständigt och effektivt. Du har goda kunskaper svenska och engelska, i både tal och skrift. Då du är mycket ute hos kund är det ett krav att du har B-körkort. 

Meriterande om du har erfarenhet från:

  • Administration av Windows Server
  • Installation av Windows Server
  • RDS/Citrix administration
  • Office 365
  • Grundläggande brandväggsadministration
  • TCP/IP
  • ITIL

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Connect tillsammans med oss på OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Fröjd på [email protected]

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Är detta ditt nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Det som förenar oss är vår vilja att driva bolaget med en fokuserad entreprenöriell anda och förmåga att skräddarsy lösningar för varje kunds unika behov. Tekniska lösningar för kontor är starkt sammankopplade med varandra och till sist flyter allt ihop, vilket kräver en rådgivare som förstår helheten och som kan hjälpa till att navigera i en värld som snabbt förändras.

Under åren har Connect växt stabilt även med hjälp av förvärv såsom bl a Staples digitala verksamhet, Xelent Office samt många mindre aktörer runt om i Sverige.

Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni men med vår syn på vårt erbjudande väljer vi istället att beskriva det som: visualisera, kommunicera och digitalisera.