Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nordic Concrete AB

Arbetsledare till Skåne/Öresundsregionen.

Nordic Concrete AB är ett expansivt bolag som startades januari 2012 och är en utveckling av VTV AB som etablerades 2001. Vi är totalt 100 anställda och en av de ledande betongentreprenörerna i södra Sverige.

Bolaget har sitt säte i Löddeköpinge. Nordic Concrete ägs och drivs av Marcus Svensson med medarbetare som har mångåriga erfarenheter inom betongkonstruktion och betonggolvsentreprenad.

Våra två huvudsakliga verksamhetsområden är totalentreprenad inom betongkonstruktion och betonggolvsentreprenad.
Vi arbetar lösningsorienterat utifrån varje kunds behov.

Läs mer på www.nordicconcrete.se

Vi söker nu arbetsledare till Nordic Concrete med placering i Skåne med omnejd, för den som vill även Danmark. Drivs du av kundkontakt, utveckling, planering, ledarskap och projektarbete inom bygg och anläggning är detta jobb för dig!

Som arbetsledare kommer du ha en varierad vardag. Du kommer att ansvara för och utveckla projekt i Skåne med omnejd och ha regelbunden kontakt med kunder och samt ha ett nära samarbete med teamen. Rollen kommer att vara operativ.

Bredden i rollen kommer även att innebära att du ansvarar för och driverprojekt, ansvarar för arbetsmiljön i dina projekt och utifrån det arbetar du med förbättringsarbete. Tillsammans med projektansvariga och kalkylatorer arbetar ni gemensamt för att säkerställa nya lönsamma och spännande affärer.

Planering är viktig i din roll som arbetsledare både gällande resurser, material, verktyg och maskintillgänglighet, men även planering av det dagliga arbetet inom de projekt du leder.
Du kommer att säkerställa och kontrollera ritningar samt säkerställa att ditt teams arbete genomförs enligt plan och i rätt tid.

Vi söker dig med ett stort driv att utveckla och att utvecklas. Du har en bakgrund inom bygg och anläggning och har några års erfarenhet av liknande arbete. Du triggas av att göra ett bra arbete och du är trygg i din ledarroll likaså i din dialog med kunder, leverantörer och medarbetare.
Ditt driv och din personlighet kommer att vara avgörande för denna roll och vill komma i ett bolag som växer och satsar och växa med det så är detta roll för dig!

Har du eftergymnasial utbildning inom bygg är det meriterande, men inget krav. Rätt bakgrund, rätt person och rätt personlighet kommer att vara de faktorer som gör dig framgångsrik.
Låter det intressant? Urval kommer att ske löpande, så tveka inte med din ansökan!

Nordic Concrete erbjuder ett intressant och varierat arbete med bra villkor och trevliga kollegor. 

Tveka inte, skicka din ansökan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och Christian Gullander 0734-30 50 25

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Euromaint Rail AB | Stockholms län, Solna | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Best Motor Osd AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Ronneby

Däckmontörer till Ronneby

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Ronneby | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Karlshamn

Däckmontörer till Karlshamn

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk