Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Arbetande samordnare till Skanska Rental i Malmö

Gillar du att skruva och meka? Vill du ta din karriär till svindlande höjer? Då är det kanske DU som är Skanska Rentals nästa arbetande samordnare på kran- och hissavdelningen!

Om Skanska Rental
Skanska Rental förser företag runt om i Sverige med rätt utrustning genom hela byggprojektet. De erbjuder hjälp med allt från etablering till färdigställande av projekt samt att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Bland kunderna finns företag inom bygg- och anläggning samt övrig industri.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter består av montering och demontering av tornkranar och bygghissar samt service- och underhåll av maskinerna. Du kommer agera verksamhetschefens högra hand och avlasta genom planering och strukturering av den dagliga driften samt ett större ansvar för kundrelationer.
Du blir en del av ett skickligt gäng och ni kommer hjälpas åt att lösa problem som uppkommer i den dagliga verksamheten.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag. Du utgår från Malmö men arbetar i en region som sträcker sig långt och övernattningar förekommer.

Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat med mekanik och har kunskaper i att läsa elscheman. Meriterande om du har en mekanisk utbildning. För att arbeta med byggkranar och bygghissar kan du inte vara höjdrädd och då det är ett tungt och fysiskt krävande arbete bör du vara vid god fysik. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett stort servicetänk och framförallt en enorm vilja att lära. Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att skapa effektiva lösningar för deras kunder. Att leda en grupp faller dig naturligt och på arbetet sprider du en positiv energi runt omkring dig.

Krav:

  • B-körkort

Meriterande:

  • Truckkort
  • Travers
  • Stolp- och mastintyg
  • Fallskyddsutbildning.

 
Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker en projektchef

Brixly söker en projektchef

Hallands län, Halmstad | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker erfaren drifttekniker!

Vi söker erfaren drifttekniker!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven entreprenadingenjör

Brixly söker driven entreprenadingenjör

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 april. Skynda dig att söka!
Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Strömstad | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 16 april. Skynda dig att söka!