Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Xolaris Civil Security AB

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Som Chief Operations Officer (COO) är du ansvarig för den tekniska operativa verksamheten. Du ingår i Xolaris ledningsgrupp och rapporterar till CEO.

Verksamhet Vi levererar avancerade och strategiska lösningar till myndigheter som ansvarar för att upprätthålla allmän säkerhet. Genom att möjliggöra snabb tillgång till relevant information från mobila nätverk får Xolaris kunder ovärderlig information inför viktiga beslut i krissituationer. Xolaris har med stolthet bidragit till en säkrare värld i mer än två decennier.

Ditt uppdrag I rollen säkerställer du leveransen av Xolaris produkter och tjänster till kunder på den internationella arenan. Vår kundbas består av myndigheter och mobila operatörer. Medarbetarna inom ditt ansvarsområde arbetar med installation, integration, driftsättning och support av Xolaris mjukvara. Du ska säkerställa snabb och kostnadseffektiv leverans av Xolaris produkter och tjänster genom att vidareutveckla och driva en högpresterande organisation för att uppnå företagets prestationsmål samt kundnöjdhet.

Tillsammans med oss kollegor i ledningsgruppen arbetar du aktivt med organisations- och processutveckling samt kompetensförsörjning. Vi arbetar nära varandra, exempelvis stöttar du säljorganisationen vid anbudsarbete och tar hjälp av R&D-teamet för att lösa kundernas tekniska behov.

Din bakgrund Du har en akademisk examen, samt mångårig erfarenhet som operativ ledare inom IT/telekom. Erfarenhet av projektledning och -planering är ett krav. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Din profil Du samarbetar bra med andra människor och är bekväm med att fatta beslut. Som person är du strukturerad. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt för att uppnå målen. Din vilja att hjälpa medarbetare och kunder är genuin och du anstränger dig för att leverera lösningar. Ditt engagemang smittar av sig och kollegor uppskattar att du gärna delar med dig av dina kunskaper. 

Sista ansökningsdag Söndag 21 augusti 2022.

Övrig information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Kontakta gärna rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess.

Saving lives every day
Xolaris deliver strategic insights by structuring and analyzing massive dataflows, movements and positions. Proven under extreme pressure, our products can prevent, predict and help neutralize criminal activity and guide people to safety by disaster management.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

DC Wäst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Megtec Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Solutions Designer till TGW Logistics Group

Solutions Designer till TGW Logistics Group

TGW Logistics Group | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 21 augusti. Skynda dig att söka!
Platschef till Sågverk

Platschef till Sågverk

Glommers Timber AB | Norrbottens län, Arvidsjaur | Chef/Ledning