Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Mirror Partner Utveckling AB

Mirror söker utvecklare

Vill du arbeta i en framåtsträvande miljö med några av Norrbottens – och Sveriges – mest framgångsrika företag och dessutom få vara med att göra skillnad? Då är detta rätt möjlighet för dig!

Vi söker dig som vill arbeta med ledande teknologier i ett familjärt utvecklingsteam med hög kompetens. Vi tror att du har ett starkt intresse för utveckling och hos oss är en vilja att utvecklas viktigare än lång erfarenhet. Du kanske är i början av din karriär men inte riktigt känner att du får jobba med de tekniker som du vill? Du kanske jobbar som konsult ute hos kund och saknar ett eget team att ingå i och känna gemenskap med? Oavsett vilket tycker vi att du ska läsa vidare!

Teamet: Vi är ett 30-tal medarbetare på Mirror, merparten arbetar med utvecklingsprojekt till våra kunder inom olika inriktningar. I 30 år har vi arbetat med att utveckla andra företags IT-tjänster och infrastruktur, därför törs vi nästan lova att det är få som slår våra kunniga medarbetare på fingrarna när det gäller att hålla sig ajour med det senaste inom teknikutvecklingen. Hos oss blir du med andra ord en del av ett framåtsträvande team med hög kompetens.

Projekten: Vi jobbar med många olika typer av kunder och projekt. Det kan röra sig om att utveckla lösningar som skapar affärsmöjligheter för våra kunder, exempelvis E-handel, webb för kommunikation och marknadsföring. Det kan också handla om lösningar för att hantera befintliga affärer, exempelvis produktionsnära eller affärssystemnära system. Vi utgår helt enkelt från kundens målsättningar och bygger lösningar som stödjer deras planer och gör dem konkurrenskraftiga och framgångsrika.

Kunderna: Vår kundbas är bred och vi jobbar med kunder i många olika branscher och storlekar både inom och utom Sverige. Vi har ungefär 300 aktiva kunder i dagsläget. Några av våra kunder som du kanske känner igen är; Biometria, Caverion, Max, Sveaskog, Doro, XL-Bygg och Älvsbyhus. Uppdragen utförs i stort sett uteslutande inhouse med andra i teamet, att hyra ut utvecklare till externa projekt hos kund är ovanligt.

Teknikerna: Vi ser det som självklart att du är med och påverkar vilka tekniker vi använder och kommer att använda. Vi vet att du är duktig på det du gör och vårt mål är att hålla oss väl framme i den tekniska utvecklingen. Idag arbetar vi enligt agila metoder med att huvudsakligen utveckla webblösningar med både, men inte uteslutande, .Net Framework och .Net Core på serversidan. På klientsidan är det allt från att använda traditionell webbteknik (HTML, CSS och Javascript) till att använda plattformar såsom t ex Angular, VueJs. Låter det intressant? Skicka in din ansökan eller kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) för mer information.

Övrigt: I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Mirror, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 21:a augusti 2022, intervjuer kommer att ske löpande från och med vecka 33.

Tjänst: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: Merparten av medarbetarna finns i Luleå och Kalix men även andra placeringsorter kan vara aktuella.
 

VI HAR TEAMET, KUNSKAPEN OCH PASSIONEN. Mirror är ett företag med mycket hjärta. Vi står stadigt med fötterna i den norrbottniska myllan. Vi är ett trettiotal engagerade och kunniga medarbetare som tillsammans har mer än 300 års erfarenhet av branschen. Vi jobbar alltid nära våra kunder. För oss är det personliga mötet viktigt och vi är kända för att bry oss om våra kunder extra mycket och alltid ge ett mervärde.

Fler jobb inom IT/Teknik

Projektledare med erfarenhet från bygg och entreprenad sökes till Dialect

Projektledare med erfarenhet från bygg och entreprenad sökes till Dialect

Dialect IT Solutions AB | Västra Götalands län, Skövde | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 23 augusti. Skynda dig att söka!
IT-tekniker sökes till Dialect i Skövde

IT-tekniker sökes till Dialect i Skövde

Dialect IT Solutions AB | Västra Götalands län, Skövde | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 23 augusti. Skynda dig att söka!
IT- & informationssäkhetsspecialist till Engel Consulting AB

IT- & informationssäkhetsspecialist till Engel Consulting AB

Engel Consulting AB | Hallands län, Falkenberg | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 22 augusti. Skynda dig att söka!
Skyresponse is seeking a System Developer

Skyresponse is seeking a System Developer

Skyresponse AB | Norrbottens län, Luleå | IT/Teknik