Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LÄNSFÖRSÄKRINGAR NORRBOTTEN

Länsförsäkringar söker medarbetare med kunskap om byggande och byggnader

Länsförsäkringar ägs av våra kunder och din roll är att hjälpa dem. I rollen som skadereglerare kommer du att vägleda kunder som råkat ut för något oförutsett.

Som skadereglerare i Byggskadeteamet arbetar du med kunder som har ärenden som rör byggnader. För kunden förklarar du villkor och förutsättningar på ett pedagogiskt sätt. Genom ett strukturerat arbetssätt håller du samman de olika processer du jobbar med. Ofta fungerar du som en mellanhand mellan försäkringstagaren och entreprenören som åtgärdar skadan.

Din bakgrund För att lyckas i rollen behöver du ha en bred kunskap om byggande och byggnader. Kunskapen kommer från mångårig erfarenhet. Eftergymnasial utbildning på yrkeshögskola eller universitet är meriterande, men inget krav. Körkort B är däremot ett krav eftersom du genomför besiktningar.

Andra skulle beskriva dig som social. Själv känner du att du får energi i möte med andra, såväl kunder som hantverkare. Även om relationer är viktiga för dig vågar du ställa krav på motparten. Du ser situationer utifrån kundens perspektiv och ifrågasätter när det behövs.

Länsförsäkringar är en trygg arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder sjukvårdsförsäkring, friskvård och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel. Vi som arbetar på Länsförsäkringar Norrbotten trivs och berättar gärna mer om hur det är att arbeta här. Välkommen till oss!

Övrigt Våra arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Bakgrundkontroll kommer att göras innan anställning.

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson ([email protected], 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Vänligen notera att arbetspsykologiska tester är en del av vår rekryteringsprocess.

Vill du vara en del av lösningen, när livet förändras?
Bli en del av något större och börja jobba hos oss. En karriär hos Länsförsäkringar handlar lika mycket om att vara en hjälpande hand för våra kunder genom alla livets skeenden som att stärka lokalsamhället där du verkar.
​​​​​​​

Fler jobb inom Bank/finans/försäkring

Länsförsäkringar söker erfaren skadereglerare

Länsförsäkringar söker erfaren skadereglerare

Länsförsäkringar Norrbotten | Norrbottens län, Luleå | Bank/finans/försäkring

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 28 mars. Skynda dig att söka!
Länsförsäkringar söker medarbetare med vårdkunskap

Länsförsäkringar söker medarbetare med vårdkunskap

LÄNSFÖRSÄKRINGAR NORRBOTTEN | Norrbottens län, Luleå | Bank/finans/försäkring

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 28 mars. Skynda dig att söka!