Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Midama ekonomi AB

Redovisningskonsult till Midama Ekonomi

Trivs du i en kundnära roll, vill du arbeta för ett företag med en trivsam och familjär anda? Just nu söker Midama Ekonomi en Redovisningskonsult som vill vara med och stärka upp teamet!

Om tjänsten

Som redovisningskonsult har du varierande arbetsuppgifter inom redovisning och ekonomisk rådgivning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av löpande redovisning, skattedeklarationer, årsbokslut, inkomstdeklarationer, rådgivning. Du erbjuds en spännande roll där du får mycket bred erfarenhet av olika arbetsuppgifter, inriktningar och branscher. I rollen får du arbeta kundnära och agerar ofta rådgivande för att skapa mervärde för kunden och dess verksamhet.

Du kommer tillhöra kontoret i Ljusdal men med möjligheten att kunna arbeta hemifrån. Tjänsten är förlagd dagtid, med tillsättning omgående/enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från redovisningsarbete och att du har en högskoleexamen eller yrkesutbildning inom ekonomi. Du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och kunskap inom årsbokslut och inkomstdeklarationer. Du bör ha god systemvana och ha arbetat i flera olika ekonomisystem. Vidare bör du hantera Officepaketet på en god nivå och vara van att arbeta i en digital miljö. Du behöver kunna tala och skriva svenska flytande och vi ser ytterligare språkkunskaper som meriterande. 

Du arbetar tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du sätter alltid kunden i fokus och är mån om att skapa god kontakt med dem. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med våra kunder och du gör alltid det lilla extra. Du planerar dina uppgifter noggrant och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter, det är viktigt för dig att göra ett bra jobb.   

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värnar starkt om vår gemenskap på Midama Ekonomi, och ser det som självklart att alla medarbetare tar ansvar för att medverka till en hälsosam, kreativ och positiv arbetsmiljö.  

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2023-06-27

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Midama Ekonomi är Ljusdals största redovisningsbyrå, med 23st anställda. Vi sköter allt från den enklaste bokföring till löner, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar och ekonomisk rådgivning. Vi strävar efter att jobba hållbart, med fokus på att våra medarbetare mår bra och ges möjlighet att utvecklas. Självklart med den senaste tekniken och i nya fräscha stora lokaler.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Order- och ekonomiassistent till kund i Kungsbacka

Order- och ekonomiassistent till kund i Kungsbacka

OnePartnerGroup AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomi- & löneassistent till Trialis

Ekonomi- & löneassistent till Trialis

Trialis AB | Jönköpings län, Gislaved | Ekonomi/redovisning/inköp

Controller till PG & WIP i Åseda

Controller till PG & WIP i Åseda

PG&Wip AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till Atteviksgruppen i Jönköping

Lönespecialist till Atteviksgruppen i Jönköping

Atteviksgruppen AB | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp