Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Pulverlackerare/Maskinoperatör till ExTe

ExTe söker dig som vill jobba på vår ytbehandlingslinje.

Du gillar datorer och teknisk utrustning och det är betydelsefullt att du är flexibel och intresserad av att lära dig nytt både gällande arbetsuppgifter och ny teknik.

Din Profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta både självständigt och i grupp och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga och även vara flexibel. Som person är du engagerad i ditt arbete och noggrann samt att du kan följa uppsatta instruktioner, rutiner och ritningar.

  • Du är kvalitetsmedveten och tycker det är viktigt med ordning och reda som är en värdering på ExTe som genomsyrar hela verksamheten.
  • Du har en positiv och ödmjuk inställning.
  • Meriterande är om du har truckkort och traversutbildning.

Arbetsmiljö och säkerhet står högst på agendan och vi jobbar hälsofrämjande med bl.a. friskvård med önskemål om att personalen deltar på friskvårdsträning och tar sitt hälsoansvar.
 

Anställningsform
Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Skiftgång. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2021-05-01

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 eller Jessica Larsson 072-142 85 67. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

 

ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Företaget grundades redan 1898 och har marknadens i särklass bredaste sortiment av lastförankringsutrustning för lastsäkring på landsväg och järnväg. Läs mer om företaget på www.exte.se