Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montörer sökes

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som montör inom metallindustrin. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup Hälsingland AB, men arbeta som uthyrd konsult hos någon av våra kunder i Ljusdalsregionen.

Din Profil
Nu söker vi dig med teknikintresse som är allmänt händig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta både självständigt och i grupp och kan ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ- samt social förmåga. Som person är du engagerad och noggrann samt att du kan följa uppsatta instruktioner, rutiner och ritningar.

  • Du är kvalitetsmedveten och tycker det är viktigt med ordning och reda
  • Du har en positiv och ödmjuk inställning
  • Meriterande är om du har truckkort och traversutbildning
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

Anställningsform
Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Skiftgång. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2021-12-09

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 eller Jessica Larsson 072-142 85 67. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se