Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

MF Precision i Ljusdal AB

CNC-tekniker till MF Precision

MF Precision bedriver mekaniktillverkning i Ljusdal vi levererar till några av Europas framgångsrikaste företag inom till exempel hydraulik, kraftöverföring, skogsnäring, racing, försvar och Automotive för att nämna några.

Vi söker dig som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Produktionen sker med den modernaste tekniken i maskiner från Japanska Mazak, många av maskinerna betjänas av robotceller eller annan automation.
Tillverkningen sker ofta obemannat under kvällar och helger där du blir en viktig del i att hela tiden utveckla produktionsprocessen så att vi kan nå hög obemannad produktion med hög kvalité. När vi bygger framtidens produktionshub är visionen att det mesta av arbetet skall ske digitalt, programmering, simulering av jobb, mätprocess, avsyning och detaljhantering. MF Precision erbjuder dig jobb i den bästa tänkbara produktionsmiljön.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2022-07-08

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 du kan också ringa direkt till Fredrik Müller på MF Precision 070-100 72 88. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Your Trusted Partner

MF Precision har sin tillverkning i Ljusdal och våra kunder finns i huvudsak i Sverige, men vi levererar också till flera andra länder i Europa. Med en ständigt uppdaterad maskinpark ligger vi i framkant både när det gäller kompetent personal och teknik.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Hyltebruk | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion