Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

CNC-tekniker till MF Precision

MF Precision bedriver mekaniktillverkning i Ljusdal vi levererar till några av Europas framgångsrikaste företag inom till exempel hydraulik, kraftöverföring, skogsnäring, racing, försvar och Automotive för att nämna några .

Vi söker dig som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss!

Produktionen sker med den modernaste tekniken i maskiner från Japanska Mazak, många av maskinerna betjänas av robotceller eller annan automation.
Tillverkningen sker ofta obemannat under kvällar och helger där du blir en viktig del i att hela tiden utveckla produktionsprocessen så att vi kan nå hög obemannad produktion med hög kvalité. När vi bygger framtidens produktionshub är visionen att det mesta av arbetet skall ske digitalt, programmering, simulering av jobb, mätprocess, avsyning och detaljhantering. MF Precision erbjuder dig jobb i den bästa tänkbara produktionsmiljön.

Vill du ta nästa steg i din utveckling och känner att du vill veta mera om jobbet och vår vision, Välkommen med din ansökan.

Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 du kan också ringa direkt till Martin Fredin på MF Precision 070-533 56 19.
Tillsättning sker efter överenskommelse.  

 

Precision Makes Perfect Products

MF Precision har sin tillverkning i Ljusdal och våra kunder finns i huvudsak i Sverige, men vi levererar också till flera andra länder i Europa. Med en ständigt uppdaterad maskinpark ligger vi i framkant både när det gäller kompetent personal och teknik.