Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

VVS-montörer

Till vår kund Ohlssons Rör i Ljungby söker vi nu VVS-montörer

Om Ohlssons Rör i Ljungby
Ohlssons Rör är företaget som startades 1944 och har genom åren växt och blivit ett stort och bra företag i Ljungby med sina ca 30 anställda. Företaget ingår i en kedja som heter Comfort-kedjan, som är Sveriges största VVS-installationskedja. Ohlssons Rör är ett auktoriserat VVS-företag enligt Säker Vatten. Vi anser att vi är alldeles lagom stora då man hos oss kan jobba med det mesta inom rörläggeri samtidigt som vi har korta beslutsvägar och en familjär kultur. Många stannar väldigt länge hos oss på Ohlssons, vi värdesätter våra medarbetare och bidrar till att alla utvecklas. Detta gör vi dels genom de utbildningar man kan genomgå när man jobbar hos oss, men också genom utbildning i vardagen med varierande och utmanande projekt. Vi är ett stabilt företag där vi tar hand om varandra. Vi bäddar alltid för framtiden då vi tror på långsiktighet. Bland våra ca 30 anställda finns en varierande åldersblandning som gör att vi blir grymt starka tillsammans.

Arbetsuppgifter och profil
Som VVS-montör på Ohlssons Rör kommer du ingå i ett team där ett bra utfört arbete är väldigt viktigt, samt att man kan jobba både självständigt och i grupp. En VVS-montör installerar, reparerar och utför service på rör och annan utrustning för värme, vatten & sanitet. Ditt arbete kan vara både mot privatpersoner men också mot entreprenadsidan där du ska ha lätt för att kommunicera och förstå kundens tankar och önskemål.
Att vara driven, flexibel och kunna ta beslut är självklara egenskaper för att lyckas i det dagliga arbetet. Du ska ha tidigare erfarenhet inom yrket, engagemang och vara certifierad. B-körkort, samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
I denna rekrytering har Ohlssons Rör valt att samarbeta med OnePartnerGroup. 
Urval av kandidater sker löpande.
Din ansökan vill vi ha till oss så snart som möjligt via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se