Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

Vi söker en Interimkonsult som ska arbeta inom projektledning

Till vår kund i Älmhults kommun söker vi nu en Interimkonsult som ska arbeta som projektledare.

Företaget är en global marknadsledare inom hjälpmedelsbranschen och känd för sina innovativa och tekniska produkter som underlättar användarens vardag och ger ett aktivt liv med livskvalitet. Nu söker vi efter en erfaren projektledare till fabriken där det monteras och distribueras hjälpmedel.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att projektleda några av företagets mest centrala projekt inom teknik, logistik, kvalitet och IT. Du som projektledare ska ha det övergripande ansvaret för att planera och koordinera de olika projekten genom att sätta planer, driva igenom, revidera vid behov och följa upp. Du kommer att ha ansvaret för arbetsledningen av projektets resurser, men förväntas också vara en del av det genomförande projektteamet. Du kommer att ha budgetansvar inom projektets ramar och är ansvarig för rapportering till ledningsgruppen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
Vi ser att du som söker har erfarenhet av projektledning, gärna av större tvärfunktionella projekt i en internationell industri- och/eller lagermiljö. Vi ser gärna att du har byggt dina erfarenheter genom både framgångar och motgångar. Du behöver vara flexibel och ha förmågan att gå mellan högt och lågt, du ansvarar för helhetsperspektivet men kan också gå ner och leda på detaljnivå. Du ska vara driven, rak i din kommunikation och kunna presentera tydliga underlag för beslut. Vi ser att du har god samarbetsförmåga då du arbetar i grupp och förmåga att få med dig kollegor i arbetet mot ett gemensamt mål. 

Ansökan
Omfattning: Uppdraget är på heltid med start omgående upp till 12 månader med chans till förlängning.
Vänligen skicka in din ansökan senast 11 december 2022 via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Carolina Andersson.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Ekonom med controllerfunktion till MEGTEC Systems AB

Ekonom med controllerfunktion till MEGTEC Systems AB

MEGTEC Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Håkanssons Maskinaffär AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning

Arbetsledare till WTJ

Arbetsledare till WTJ

WTJ Produktion AB | Gävleborgs län, Bollnäs | Chef/Ledning

Är du interimkonsult?

Är du interimkonsult?

OnePartnerGroup Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 december. Skynda dig att söka!