Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ljungby Ventilation AB

Ventilationsmontör

Är det just dig som vi söker när Ljungby Ventilation expanderar?
Då ska du passa på att söka tjänsten som ventilationsmontör!

Ventilationsmontör
Du erbjuds ett fritt och spännande arbete med stort eget ansvar i ett stabilt och välskött företag med kompetenta medarbetare. Som montör arbetar du självständigt utifrån givna ritningar och beskrivningar med installation och montering av anläggningar inom ventilation. Du arbetar både i stora projekt och i små kortare uppdrag. En viktig del av ditt arbete innebär att hålla en god kontakt med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare. Det är även viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetstid. 

Vem är du?
Som person har du ett naturligt ansvarstagande och engagemang för ditt arbete. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt, efter en bra och lärorik upplärningsperiod.
Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med såväl arbetskamrater som kunder. För oss är inställning, engagemang och viljan att göra ett bra arbete viktiga faktorer för att lyckas.

Erfarenhet
Vi söker dig som har några års erfarenhet som ventilationsmontör eller plåtslagare, det är inget krav men meriterande. Att ha en tidigare bakgrund inom bygg och en förståelse av montering är självklart till din fördel. Det är meriterande om du har gällande utbildningar såsom  heta arbeten, lift samt ställningsutbildning då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Har du inte det sedan tidigare, finns möjlighet att gå kurserna hos oss. 

Krav
Svenska språket i tal och skrift
B-körkort 

Placeringsort: Ljungby
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. 
Arbetstider: 7-16, avvikelser kan förekomma
 

Anställningsform
Denna tjänst är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Ljungby Ventilation AB.
OnePartnerGroup hanterar alla ansökningar och intervjuer, så dialoger förs med ansvarig rekryterare Alexander Hansson, [email protected] 

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Ljungby Ventilation
Ljungby Ventilation AB grundades 1981 och har sedan starten arbetat med ventilationsinstallationer, service och OVK-besiktningar. Arbetena utförs med egen personal som idag omfattar sju personer med bred kompetens och olika ansvarsområden. Vi arbetar huvudsakligen med installation och servicearbeten inom industri och offentliga sektorn. Vårt mål är att varje kund ska känna förtroende för företagets organisation och personal samt dess kunnande.