Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

Timanställd Kandidatansvarig till OnePartnerGroup i Ljungby

Dina arbetsuppgifter

Som kandidatansvarig kommer du i huvudsak att arbeta med våra uthyrningsuppdrag. Du kommer vara en del av vår bokning mot kund och jobba dagtid för att vara redo när våra kunder har behov av personal. Du jobbar i team tillsammans med våra konsultchefer där din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision. I dina arbetsuppgifter ingår även annonsering, urvalsarbete, intervjuer och referenstagningar, vilket ofta innebär att på egen hand ta kontakt både via telefon och personliga möten.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du:
• en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50%, exempelvis universitetsstudier
• erfarenhet av liknande arbete med kunden i fokus är meriterande
• erfarenhet av administrativt arbete
• god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift

Du är en driven och resultatinriktad person som på ett strukturerat sätt lyckas hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Då rollen kommer innebära mycket självständigt arbete är det viktigt att du är en initiativtagande person som aldrig ger upp. Vi ser att du är en vinnarskalle som ger allt för att göra kunden nöjd. För att trivas och passa in hos oss på OnePartnerGroup är du en social person som har en positiv grundsyn och stark vilja att lyckas i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Våra värdeord, schysst, framåtlutad lagspelare präglar vårt sätt att dagligen bedriva vårt arbete. OnePartnerGroup kan erbjuda en nyckelroll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping. Vidare har vi en egen reklambyrå i koncernen vilket skapar goda förutsättningar att möta kunder, kandidater och konsulter på rätt marknad.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansök med ditt CV och personliga brev på www.onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Andersson 070 971 62 55.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Koordinator råvaror & insatsmaterial till Scanlube

Koordinator råvaror & insatsmaterial till Scanlube

Scanlube AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Administratör till Toyota Material Handling Sweden/ Truckhuset i Mjölby

Administratör till Toyota Material Handling Sweden/ Truckhuset i Mjölby

Toyota Material Handling Sweden AB (MJÖLBY TRUCKHUSET) | Östergötlands län, Mjölby | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Qamcom Group AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR